Mz etz-be be tudok építeni xenont? H4es :D tudom hülye kérdés, de azért kiváncsi vagyok.
A fényszóróba belemegy a fényforrás, persze csak a H4-es. Aztán majd jól össze-vissza világít, mert a tükrös, bordázott üveges fényszóró még véletlenül sem működik HID-fényforrással (avagy xenonnal).
Csak az a jó kérdés, hogy az áramátalakító egységet hová teszed. A fényszóróházba nem fér el, talán a tank alatt van elég hely, aztán vagy beázik, vagy nem (de ha szerencséd van, nem).
Be lehet építeni,ismerek is egy embert akinek benne van!Nos az nagyon vakít még visszapillantóból is.
Én amit használok sima h4 és mellé egy smd ledes helyzetjelzőt,ezzel elég erős hogy észrevegyenek,de nem vakít,és egy picivel jobban lehet vele látni mert fehérít.
De lehet venni olyan h4-et ami erősebben világít de ugyan az a w.Érdemes bemenni egy autósboltba és körbenézni,viszont ha nem elektromos a fesszabályzód lehet hogy kifingatja az új égőket.
És itt a leddiszkontba tudsz venni jó ledes indexeket is.
4#
akkor reménykedj, mert nem fogja a rendőr megbüntetni :)
nekem semmi bajom, azért írtam amit, mert a motorokra nem vonatkoznak azok az előírások amik az autókra igen
nem kell szintező, mosó stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!