Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia Rs 50ccm Valamiért...

Shiftypro kérdése:

Aprilia Rs 50ccm Valamiért nem indul? Többi Lent

Figyelt kérdés
Segitsetek van egy aprilia rs 50ccm gyorsaságim és az a baj vele hogy nem akar indulni probléma az hogy 0-ba gurul csak tolásra tudom beinditani és mikor beakarom 1esbe indiutani akkor nem gurul a hátsó kerék tudnátok segiteni benne?

2013. jún. 2. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyűrűtörés, vagy besült dugattyú lehet a probléma, amennyiben jól értelmeztem a leírtakat. Esetleg nagy gyertyát tettél bele...
2013. jún. 3. 00:09
 2/10 A kérdező kommentje:
eddig ment a moci , gyertyát pedig nem cseréltem benne. egyéb ötlet, még annyit tudok ehhez irni hogy beteszem egybe a motort és felengedem a kuplungot ugye mikor akarom betolni és ráugrok és csak a kerék csúszik nem is forog , és ezt megpróbáltam 2. fokozatba is és semmi , erre valami ötlet?
2013. jún. 3. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Amit elöbb írtam. Valószínüleg be an sülve. Nincs más ötletem. Amit leírtál, abból próbáltam kikövetkeztetni...
2013. jún. 4. 14:49
 4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez a baja megnéztem a gyűrűket és a dugatyut is mind2ő éppségben van egyéb ötlet?
2013. jún. 5. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Még egy lehetőség van: Rosszul tolod be. Ha tolod sebességbe, kiengeded a kuplungot, akkor a motornak van valamekkora kompressziója, ami annyira erős, hogy a csúszós úton sziveseben csúszik a hátsó kerék, minthogy a dugattyú összesűrítené a keveréket. Ezesetben kérj meg valakit, hogy toljon meg, gurulásnál tedd kettesbe a váltót úgy, hogy rajta ülsz, és kapaszkodj, kindermeglepetés. De ha biztos nincs megragadva a dugattyú, akkor működnie kéne.

Ha a motorban minden jó, akkor esetleg a váltóban valami tönkre lehet. Esetleg a lánc megszorul valahol, mikor sebességbe teszed... Látni kéne.

Írdle a fejleményeket :)

2013. jún. 5. 20:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Na az a helyzet hogy nem jó még igyse , egyéb ötlet, ? még olyan kérdésem lenne hogy nem tudsz aprila rs 50 ccm hez alkatrészeket vagy ilyesmi bontót?
2013. jún. 8. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudtommal Minarelli AM6-os van benne. Nekem is ilyen motoros gépem volt, nemrég túladtam rajta. Van még pár motoralkatrészem, nem újszerü, de jó. Pontosan mi kéne? Szlovákiai vagyok, de hátha. Egyébként kompatibilis vele több motor alkatrésze, mert az 50-es motorokat elöszeretettel szerelk ezzel a blokkal. Ebayon is tudsz hozzá venni alkatrészt.
2013. jún. 9. 13:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát amilyen alkatrész nekem kéne , az első hátsó fogaskerék + lánccal de később akarok venni bele új gázbowdent öninditót tehát hátsó gumit tehát kéne most bele alkatrész de egyenlőre ami most érdekelne nagyon az az első hátsó fogaskerék lánc. ha netalántán ezek vannak neked akkor az érdekelne előre is köszi a válaszod.
2013. jún. 10. 07:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajna nincs :/
2013. jún. 10. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy ugye ki lett cserélve a lánc fogaskerék stb, és még mindig nem forog a hátsó kerék ha berakom 1-2 be és úgy tolom be , egyszerűen szorul az egész valami megoldás erre?
2013. jún. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!