Egy-két kérdésre tudnátok válaszolni?
Szóval a kérdések a következők:
1. Kinéztem első motornak egy Aprilia AF1-50-et, azért ezt, mert tetszik, jókat hallottam róluk, ráadásul haveré, szóval nincs is gáz vele, és csak B-s jogsim van.
Váltani meg stb tudok, azokkal nincs baj..
2. mivel ez egy 2002-es évjáratú motor, külön olajkeverője van (2 ütemű), azaz elvileg akkor is van kenése amikor nem húzom a gázt? (pl motorféknél)
3. az előzőből jön, azaz lehet akkor evvel a mocival motorfékezni?
*1. B-s jogsival ugye vezethetem? 50-es, igaz, h több LE meg nagyobb a végsebessége, de nem kötözködnek, ha nem vagyok előttük feltűnő, ugye,
*4. biztosítás kb mennyibe van évente?
Nekem is 2 ütemű különolajozású motorom van, szoktam vele motorfékezni rendszeresen, és semmi baja nem lesz tőle.
A te leendő motorod pedig vagy nem 2002-es vagy nem AF1es, mert AF1-et kb 94-95ig gyártottak. Arra még figyelj, hogy a haverod ne verjen át és adjon el neked egy papír nélküli 125öst, mert nagyon ritka az 50es AF1.
Én a helyedben nem vennék ilyen motort , lehet hogy az elején nagy élmény , de később megunod . Vegyél 50-es Rs-t inkább. (1999-2005) ös szériát , azok legjobb 50 esek , annál jobbat nem találsz.
Azzal a 94 es motorral hidd el, hogy csak a gond lesz , egy idő után. Most még lehet hogy szépen gurul , de pár ezer kilóméter után reccs' . Én meggondolnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!