Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen nehéz feldolgoznom...

Miért ilyen nehéz feldolgoznom, ha megválok egy autótól?

Figyelt kérdés
2 napja adtuk el az autónkat és még mindig siratom, de szó szerint (nő vagyok). Ez nem normális dolog, ugye?
2009. okt. 7. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
de, ez normális. Hozzádnőtt, szeretted, persze hogy fáj. De majd elmúlik.
2009. okt. 7. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, ilyen az első szerelem... A harmadik már nem fog megviselni, hidd el.
2009. okt. 7. 11:18
 3/13 A kérdező kommentje:
De ez már a harmadik! :((((
2009. okt. 7. 11:20
 4/13 A kérdező kommentje:
...lehet az a baj, hogy mindtől "muszáj"-ból váltam, váltunk meg...
2009. okt. 7. 11:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akkor ez lehet a baj. Nem csak az autó eladása, hanem a lemondás ami ezzel jár.
2009. okt. 7. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
hát mert az autóknak lelkük van, ezért lehet kötődni hozzájuk annyira! totál megértelek, én is minden autómhoz kötődtem nagyon és megviselt mikor elváltunk (az egyiket ellopták). a tiéd jó helyre került?
2009. okt. 7. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, nekem van egy barátnőm, aki azért irigyel engem, mert én nem tudok ragaszkodni a tárgyakhoz. Még olyanhoz sem, mint a lakás vagy az autó. Én meg Őt irigylem, mert imádja a lakását is meg az autóját is. Ezért kerek a világ, mert egyikünk ilyen, másikunk meg olyan. Fogadd el Önmagad olyannak, amilyen vagy. Ez egyáltalán nem rosz tulajdonság. Sőt! Nagyon szép dolog az, ha valaki megbecsüli, amilye van.
2009. okt. 7. 13:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én totálkárra törtem a kocsimat. képzelheted h én hogy megsirattam....énis nő vagyok :D
2009. okt. 7. 13:19
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát, remélem, jó helyre került.

Igazából az első az Apukámé volt, abba nem volt beleszólásom, a második egy kiöregedett autó volt, őt alkatrésznek vették meg, ezt az utolsót meg azért kellett eladni, mert nem tudtuk "etetni". ( itthon vagyok gyed-en a kisfiammal, és az nagyon kevés, az autónak meg nagyon nagy motorja volt)Majd megszakad érte a szívem. :(

2009. okt. 7. 14:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hamarosan meg kell válnom a kis szuzukimtól 6 év után, de már most rossz, ha rágondolok, pedig 30+ férfi vagyok. 13 éves lesz, 1.3as, de olyan igénytelen kis autó, soha, semmi bajom nem volt vele, pedig nem kíméltem és most is tökéletes állapotban van. Ha a várakozáson felül teljesített (szinte mindig), mindig megpaskoltam a műszerfalát:)
2009. okt. 7. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!