Miért ilyen nehéz feldolgoznom, ha megválok egy autótól?
Figyelt kérdés
2 napja adtuk el az autónkat és még mindig siratom, de szó szerint (nő vagyok). Ez nem normális dolog, ugye?2009. okt. 7. 11:07
1/13 anonim válasza:
de, ez normális. Hozzádnőtt, szeretted, persze hogy fáj. De majd elmúlik.
2/13 anonim válasza:
Hát igen, ilyen az első szerelem... A harmadik már nem fog megviselni, hidd el.
3/13 A kérdező kommentje:
De ez már a harmadik! :((((
2009. okt. 7. 11:20
4/13 A kérdező kommentje:
...lehet az a baj, hogy mindtől "muszáj"-ból váltam, váltunk meg...
2009. okt. 7. 11:22
5/13 anonim válasza:
Igen, akkor ez lehet a baj. Nem csak az autó eladása, hanem a lemondás ami ezzel jár.
6/13 anonim válasza:
hát mert az autóknak lelkük van, ezért lehet kötődni hozzájuk annyira! totál megértelek, én is minden autómhoz kötődtem nagyon és megviselt mikor elváltunk (az egyiket ellopták). a tiéd jó helyre került?
7/13 anonim válasza:
Képzeld, nekem van egy barátnőm, aki azért irigyel engem, mert én nem tudok ragaszkodni a tárgyakhoz. Még olyanhoz sem, mint a lakás vagy az autó. Én meg Őt irigylem, mert imádja a lakását is meg az autóját is. Ezért kerek a világ, mert egyikünk ilyen, másikunk meg olyan. Fogadd el Önmagad olyannak, amilyen vagy. Ez egyáltalán nem rosz tulajdonság. Sőt! Nagyon szép dolog az, ha valaki megbecsüli, amilye van.
8/13 anonim válasza:
én totálkárra törtem a kocsimat. képzelheted h én hogy megsirattam....énis nő vagyok :D
9/13 A kérdező kommentje:
Hát, remélem, jó helyre került.
Igazából az első az Apukámé volt, abba nem volt beleszólásom, a második egy kiöregedett autó volt, őt alkatrésznek vették meg, ezt az utolsót meg azért kellett eladni, mert nem tudtuk "etetni". ( itthon vagyok gyed-en a kisfiammal, és az nagyon kevés, az autónak meg nagyon nagy motorja volt)Majd megszakad érte a szívem. :(
2009. okt. 7. 14:45
10/13 anonim válasza:
Nekem hamarosan meg kell válnom a kis szuzukimtól 6 év után, de már most rossz, ha rágondolok, pedig 30+ férfi vagyok. 13 éves lesz, 1.3as, de olyan igénytelen kis autó, soha, semmi bajom nem volt vele, pedig nem kíméltem és most is tökéletes állapotban van. Ha a várakozáson felül teljesített (szinte mindig), mindig megpaskoltam a műszerfalát:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!