Milyen naked motort vegyek 2milló körül ami jó versenypályázni is?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy gen 2-es z750-em van 2008as. Egyszer voltam vele kakukcson még azért szokni kell, de akárhol olvasok utána mindenki szidja a futóművét és, hogy alkalmatlan pályára. Erőben egyébként nekem bőven megfelelő, föleg áttétel módosítással (elől -1, hátul +2) Nagy tapasztalatom nincs más motorral, mert előtte meg egy első generációs z750-em volt. Elkezdtem nézegetni, hogy milyen megoldások vannak futómű feljavítására, de 3-400e forintos tételekről lenne szó, plusz nem is biztos, hogy beszerezhetőek. (pl z1000 futómű, vagy zx6r futómű) Így inkább úgydöntöttem eladnám és vennék valamit ami gyárilag jó. A jó választásnak a Tiumph Street Triple 675R-t ajánlják, de sajnos szerintem marha csúnya. A z1000 már alkalmasabb gondolom, ha 750-re átrakják a cuccokat. Fz1N? Futóműve feltételezem az r1-en alapszik (?) Talán generátor állórész problémák vannak ha jól tudom, de gondolom egyszer megvan csinálva akkor nem lehet baj. Mi jöhet még szóba? A 2 milliós ártól nem nagyon tudok elrugaszkodni sajnos.ma 09:53
1/1 dirtboy válasza:
Én nem pályázok így tartalmasabb választ nem tudok adni de a kisebb pályákra felejtősek az ilyen nagy és nehéz dögök mint a Z1000 meg fz1n. 1000x könnyebb és 1000x jobb köridőt tudnál menni az említett triumph-al ami sokkal könnyebb,sokkal jobb futóművel fékekkel rendelkezik,fordulékonyabb,jobban megfékezhető,jobban dönthető mint a nagy bánák a közel 230kilójukkal meg széles testükkel.
Volt gen2-es Z1000rem,én a fékjét pl nem tudom dicsérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!