Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alufelni vásárlásakor mit...

Alufelni vásárlásakor mit figyeljek?

Figyelt kérdés
Vettem 1 autót amihez nem kaptam nyári gumikat.Azt ajánlották h vegyek felniket is és gumit is...mert h egyszerűbb a csere.1. kérdés.Érdemes nekem ilyet a neten vásárolnom?2. HA érdemes (mivel a neten olcsóbban tudnék hozzájutni), akkor mit kéne figyelnem?Mivel addig ok h kiválasztom h mekkora kell Mondjuk legyen 15-ös.De mi a többi infó 6x15" / 5x100 / ET:40 .Mi itt ez a 6x15?Nekem csak 4 drb kéne.A maradék adatot pedig egyáltalán nem értem.Ezek szinte mindenhol eltérnek.V az autó fajtájához kéne választanom a felnit?
2013. jún. 2. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Már leírtam, mit takar az ET szám.
2013. jún. 2. 17:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak az nekem túl szakszerű.Attól ha az 38-as még passzolna a kocsira?
2013. jún. 2. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Itt egy kép, ebből kiderül mindenki számára, hogy mi is az az ET: [link]

Ugye ET35-öst ajánlottam. A 38-as is jó á természetesen, az annyit jelent, hogy 3mm-rel beljebb lesz a felni. Nagyon eltérni azonban nem szabad ettől a gyári értéktől (ami nálad elvileg 35), mivel az nagyban terheli az autó futóművének egyes részeit. Ez pedig meghibásodáshoz vezethet. A 3mm-rel való eltérés azonban még belefér.

2013. jún. 2. 17:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben értem.Így már világos.Köszönöm még 1x a segítőkész válaszokat :)
2013. jún. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!