Alufelni vásárlásakor mit figyeljek?
Jelentések:
6x15" - 6coll széles a felni, 15coll az átmérője.
5x100 - 5 db csavar fogja, 100mm-es lyukátmérővel (a csavarhelyek 100mm-es körön helyezkednek el)
ET40 - a felni felfekvése és a felni függőleges középvonala közti távolság mm-ben.
A legjobb lenne, ha kiderítenéd, hogy mi a gyári méret a kocsidra. Nincs hozzá kézikönyv? Abban tuti benne van. Vagy írd le a típust, biztos lesz itt is valaki, aki tudja a gyári méreteket.
Ha megvannak a gyári méretek, onnan már tudunk segíteni, hogy milyen méretet keress.
Írd le hogy milyen típusú az autód, és, hogy mikori évjárat.
Utánna tudok neked belinkelni néhányat, amik alapján már kereshetsz.
Škoda fabia II, 2007 október 29-én gördült le a gyártószalagról.
Kösz az eddigi válaszokat.
Ilyen méreteket keress:
6,5x15 5x100 ET35
7x16 5x100 ET35
6,5x16 5x100 ET38
Ezek 15 illetve 16 collos felnik, 5 lyukasak. Személy szerint én a 15"-ost ajánlom. Gumiméretet pedig eszerint a táblázat szerint tudsz nézni rá: [link]
Az előttem válaszoló jól írta. Annyival egészíteném ki, hogy az ET szám eltérhet jobban is(32-42).
Én is inkább a 15 collos kerekeket ajánlanám, és ballonosabb gumit, ha annyira nem számít a kinézet. Sokkal jobban fekszik neki a magyar útviszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!