Milyen autót ajánlotok?
Munkába járásra használnám, napi 90km-ert mennék vele. Fontos, hogy 6l-nél ne egyen többet (minél kevesebb, annál jobb), megbízható legyen, és olcsón fenntartható.
Kb 6-700 ezret szánnék rá.
De ha azokközűl akarsz választani amiket te írtál miondegy ha az acordot vagy acarinát veszed mert azoknak sincs többe afentartása mint acorillának vagy a mitsunak d elegalább nagyobb tágasabb autók.És a fogyasztásuk sem több.
De ha fő célod az alcsony fentartási költség és az alacsony fogyasztás együttesen,akkor maradj a suzukinál vagy a dachianál ezektől olcsóbban fentartható autó nincs magyar országon amik nem túl kicsik
Köszönöm szépen a tanácsokat, szerintem első körben maradok a Swifteknél, már csak a motort és a kasztnit kell belőnöm. :)
De a motor a könnyebb választás, az 1.3-as erősebb, városon kívül használhatóbb, szóval szerintem amellett maradok.
Mivel városon kívűl haszálod az 1.3 de abból sem mindegy melyik inkáb az 1.3 masból is az erőseb 16V (szelepes) 62 kW (84 LE) érdemes venni mert a sima 1.3 motor nem sokal erősebb az 1.0 tól
Ezek afajta motorok vanak a régi fajta swiftben
1.3 50 kW, 68 LE
1.316V 62 KW 84 LE
1.6 68 kW, 92 LE
1.0 39 kW, 53 LE
Az 1.6 swift csak sedán változatban kapható a régi kasztnisban
Köszi a részletezés, én is az 1.3-as 84LE-sre gondoltam. Az 1.6-os már számomra felesleges.
Aztán az, hogy Sedan lesz, vagy csapott hátú, azt még meggondolom. Lehet, hogy a Sedan lenne az ideálisabb, mert abba jobban lehet pakolni hátra, ha úgy adódik.
ezel én is így vagyok elég új még a hamvaiból feltámadt dacia amúgy elméletileg renault.
De a swift már bizonyított ja és teljesítménybe nincs nagy külömbség a 84 lovas 1.3 és az 1.6 motor között anyi hogy így olcsóbb lesz anévre íratás kevesebb lesz abiztid ha az 1.3 84 lovasat veszed az 1.6 helyet :)
Látom, te azért eléggé értesz a Swiftekhez. :)
Esetleg a Sedan és a csapott hátú kasztnikról is tudnál mondani pár dolgot, összehasonlítást? Melyiket éri meg jobban keresni?
Nekem is volt swiftem csak onnan tudom sőt még lesz is ha már nem kell vagy megunom anagy autókat.
melyiket érdemes nézni mindegy amelyik tetszik annyi hogy a csapot végűekben nincs stabilizátorkar hátúl a sedánokban de azoknál szükség van rá mert hosszab 25 cm rel az autó vagyis a csomagtartó részével és ez megakadályozza azt hogy beriszálja a farát pl gödrös hullámos utakon.De amúgy más külömbség nincs a csapotvégűek és a sedánok közöt.Nekem csapot végű volt mert az volt a praktikusabb ugyanis ha kilöktem a hátsó üléseket nagyobb volt a csomagtere mint a sedánnak :)
De viszont a sedánokból hamarabb találsz olyat amiben van klíma ABS,Légzsák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!