Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Munkába járásra használnám, napi 90km-ert mennék vele. Fontos, hogy 6l-nél ne egyen többet (minél kevesebb, annál jobb), megbízható legyen, és olcsón fenntartható.

Kb 6-700 ezret szánnék rá.

2013. máj. 22. 18:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

De ha azokközűl akarsz választani amiket te írtál miondegy ha az acordot vagy acarinát veszed mert azoknak sincs többe afentartása mint acorillának vagy a mitsunak d elegalább nagyobb tágasabb autók.És a fogyasztásuk sem több.

De ha fő célod az alcsony fentartási költség és az alacsony fogyasztás együttesen,akkor maradj a suzukinál vagy a dachianál ezektől olcsóbban fentartható autó nincs magyar országon amik nem túl kicsik

2013. máj. 23. 15:05
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat, szerintem első körben maradok a Swifteknél, már csak a motort és a kasztnit kell belőnöm. :)

De a motor a könnyebb választás, az 1.3-as erősebb, városon kívül használhatóbb, szóval szerintem amellett maradok.

2013. máj. 23. 15:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Mivel városon kívűl haszálod az 1.3 de abból sem mindegy melyik inkáb az 1.3 masból is az erőseb 16V (szelepes) 62 kW (84 LE) érdemes venni mert a sima 1.3 motor nem sokal erősebb az 1.0 tól

Ezek afajta motorok vanak a régi fajta swiftben

1.3 50 kW, 68 LE

1.316V 62 KW 84 LE

1.6 68 kW, 92 LE

1.0 39 kW, 53 LE

Az 1.6 swift csak sedán változatban kapható a régi kasztnisban

2013. máj. 23. 15:26
 24/31 anonim ***** válasza:
Látom te is tartól a daciatól :) XD
2013. máj. 23. 15:27
 25/31 A kérdező kommentje:

Köszi a részletezés, én is az 1.3-as 84LE-sre gondoltam. Az 1.6-os már számomra felesleges.

Aztán az, hogy Sedan lesz, vagy csapott hátú, azt még meggondolom. Lehet, hogy a Sedan lenne az ideálisabb, mert abba jobban lehet pakolni hátra, ha úgy adódik.

2013. máj. 23. 15:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Tartani nem nagyon tartok tőle, de arról még nem hallottam pozitív dolgokat, ellenben a Swiftről, amit mindenki dicsér a kategóriáján belül. :)
2013. máj. 23. 15:32
 27/31 anonim ***** válasza:

ezel én is így vagyok elég új még a hamvaiból feltámadt dacia amúgy elméletileg renault.

De a swift már bizonyított ja és teljesítménybe nincs nagy külömbség a 84 lovas 1.3 és az 1.6 motor között anyi hogy így olcsóbb lesz anévre íratás kevesebb lesz abiztid ha az 1.3 84 lovasat veszed az 1.6 helyet :)

2013. máj. 23. 15:42
 28/31 A kérdező kommentje:

Látom, te azért eléggé értesz a Swiftekhez. :)

Esetleg a Sedan és a csapott hátú kasztnikról is tudnál mondani pár dolgot, összehasonlítást? Melyiket éri meg jobban keresni?

2013. máj. 23. 15:50
 29/31 anonim ***** válasza:

Nekem is volt swiftem csak onnan tudom sőt még lesz is ha már nem kell vagy megunom anagy autókat.

melyiket érdemes nézni mindegy amelyik tetszik annyi hogy a csapot végűekben nincs stabilizátorkar hátúl a sedánokban de azoknál szükség van rá mert hosszab 25 cm rel az autó vagyis a csomagtartó részével és ez megakadályozza azt hogy beriszálja a farát pl gödrös hullámos utakon.De amúgy más külömbség nincs a csapotvégűek és a sedánok közöt.Nekem csapot végű volt mert az volt a praktikusabb ugyanis ha kilöktem a hátsó üléseket nagyobb volt a csomagtere mint a sedánnak :)

De viszont a sedánokból hamarabb találsz olyat amiben van klíma ABS,Légzsák stb.

2013. máj. 23. 20:53
 30/31 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Igazából az ilyen klíma, abs, elektromos "kütyümütyük" engem nem igazán érdekelnek, tökéletesen megvagyok nélkülük. :)
2013. máj. 24. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!