Milyen olcsó, és jó kezdő autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
19 éves fiúnak.
Pár hete van meg a jogsi.
2013. máj. 14. 17:59
1/9 A kérdező kommentje:
Ha lehet, linket is küldjetek. Köszi:)
2013. máj. 14. 18:03
3/9 anonim válasza:
-19 éves vagy, gondolom néhanapján nyúzni támad kedved.
-olcsó autó kell
-jó autó kell
Suzuki Swift, régebbi széria. Nyúzásra inkább az 1.3 16V. A GTi-t csak azért ne hozzuk szóba, mert az a +8-10 lóerő, amivel többet nyújt az 1.3 16V-nél, az nem kerül annyival többe.
Esetleg 1.6 Sedan.
Ennél olcsóbbat nem fogsz kapni, ami ennél jobb.
4/9 A kérdező kommentje:
ma 18:10, amennyire csak lehet. :)
Köszi, a Swiften én is gondolkodom, sokan ajánlották.
2013. máj. 14. 18:19
5/9 anonim válasza:
Swiftel jól jársz. Jól megy viszonylag a 8 szelepes is. A 96 előttiekből már lehet 250 ezer Forint körül normálisat kifogni.
6/9 anonim válasza:
1.3 68 lóerős motorral a swift ideális, bírja a nyúzást és olcsó a karbantartása, viszont csak ésszel állatkodni mert papírautó!
7/9 Vizéli László válasza:
Szerintem is ideális egy swift kezdő autónak.
8/9 anonim válasza:
a fiamnak friss jogsija mellé vettem egy automata szwiftet(régit)...soha nem fullad le, nem kell a váltóval foglalkoznia, csak a forgalom, táblák, stb..
aztán majd ráér kéziváltóssal arcoskodni..de asszem beleszeretett az automatába.
9/9 anonim válasza:
Swiftnél tényleg nincsen jobb választás, ha kizárólag az anyagiakat nézzük. Alancsony fogyasztás, rendkívül megbízható, az alkatrész olyan olcsó, hogy egyszerűen hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!