Tudtok nekem olyan eladó lovakat ajánlani, ami viszonylag olcsó, és szerintetek rendben van? (még kezdő vagyok ebben a témában, úgyhogy légyszi a bunkó megjedzéseket mellőzétek)
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, talán nem érné meg még várni kicsit vele? :) Vagy van esetleg, aki segít? :O
Azt is fontos lenne tudnunk, hogy milyen célra szeretnéd használni.
2/8 A kérdező kommentje:
Lovaglásban nem vagyok kezdő, csak lóvásárlás témában! Hobby és díjugrató lovak érdekelnek!
2013. márc. 21. 16:08
3/8 Valletta válasza:
Milyen idős, milyen szinten képzett és milyen árú lóra gondolsz?
4/8 A kérdező kommentje:
Lehetőleg belovagolt legyen 5-10éves korig
2013. márc. 21. 16:29
5/8 anonim válasza:
Lovasok.hu-n nézelődj az eladó lovaknál. Én a jofogás.hu-n vettem a lovam ott is érdemes körbenézni. Talán még aprod.hu-n és ha googleba beirod hogy eladó lovak ès ott is sok van. Szerintem ha nem akarsz ilyen "márkás" lovat, akkor kisbérit, magyar félvért talán magyar sportlovat érdemes venni mert ezek átlagban nem olyan drágák vagyis megfizethető áron is találni nagyon szépeket, és ha nem is fajtiszta és ilyen nagynevű ősöktől van attol még lehetnek jó lovak.
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat nem akkor jó ha nagynevű ősöktől van ( persze az is jó) hanem hogyha még nem is hiresek az ősei attol is lehet jó ló.
7/8 anonim válasza:
Nálam egy lónál fontos, hogy legyen sütése, rendben legyenek a papírjai (legyen lóútlevele), rendszeresen oltva féregtelenítve legyen, na meg jól belovagolt.
Lovasok.hu-n tudsz keresgélni. A kinézett lovat érdemes edzővel és állatorvossal is megtekinteni és minden esetben ki kell próbálni.
Az olcsó meg kinek mi...most, hogy drága a takarmány kifoghatsz jó lovacskát akár 200 ezerért is, szóval szerencse kérdése.
Azt is vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd alkalmazni (pl kisbérivel nem érdemes távlovaglásban versenyezni) és úgy válaszd ki a megfelelő lovat.
8/8 anonim válasza:
Lovasok.hu-n mostanában nem érdemes nézelődni, a 90% nem tesz ki képet, mert sajnál érte pár száz forintot...Nem tudom így hogy akarják eladni a lovakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!