Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Érdekelne engem egy használt autó amivel főleg Székesfehérvár és Budapest között járnék autópálya használatával minél kisebb költséggel.

Milyen motorral (üzemanyag, űrtartalom, stb.)?

Esetleg konkrét modellt, ha tudnátok ajánlani, ami megbízható, 5 személyes, közepes csomagtartóval, azt megköszönném. A vételár max. 500 ezer Ft., a fenntartása pedig lehetőleg minél kisebb.

2013. máj. 7. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
SWIFT
2013. máj. 7. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
2013. máj. 7. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Benzinesbe szerintem 1.3 as swift, megbízhatóságban verhetetlen, sok van belőle így van választék, olcsón fenntartható.

Dieselbe golf 3 vagy vento tdi 90le s motorral, elég megbízhatók dieselek viszonylatában, ebből is van azért választék sokat hoztak be mostanság németből, de vigyázni kell mert sok leharcolt is van köztük.

De ha tényleg az olcsó fenntarthatóság a fő szempont én is csatlakoznék az első hozzászólóhoz. SWIFT

2013. máj. 7. 12:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

Melyik Swift? MK?

2013. máj. 7. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Hát ezesetben én is a swiftre savazok a sedánnak meg 360 literes csomagtartója van ha jól tudom

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és egy pár 100.000 km futás alatti

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 7. 12:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint az MK3-asról van szó. Amúgy van egy ilyen autó a családban, tehát már ismerem, mint a tenyerem. Megbízhatónak megbízható az biztos, már ha a tartósságra gondolunk. 3-an használjuk, alig áll szegény és megérett egy második autó vásárlása (a swift mellé, nem helyette).

Sajnos azonban nem szeretnék még egy ilyet, ezt használtam mióta csak megvan a jogsim, szeretem is, de valami komolyabbat szeretnék másodiknak. Néztem az ,,új Swift"-et, az MK4-est, csak az ügyebár több, mint 500 ezer... de ha jó áldoznék is rá többet. Vélemény róla?

Lenne valami tippetek még, ami nem Swift?

2013. máj. 7. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ami még van a családban a toyota carina igaz picit idősebb évjárat nekem van ,vagyis volt amit a fatinak adtam egy 2.0 dízel 5 literes fogyasztással, de ezek többe kerűlnek mint fél milla,viszont a benzinesek olcsóbbak belőle. Az öcsémnek egy 2.0 benzines van belőle sokat használja országúton ott a fogyasztása 7 liter de viszont egy jó nagy kényelmes autó .Van belőle egy 6 motorral szerelt változat is.Nagyon kényelmes és megbízható autók még soha nem hagytak cserben minket.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Dízelből még a honda accordot tudom ajánlani ezek is 5 liter körűl esznek 100-zon és szintén nagy kényelmes autók.

[link]

[link]

[link]

és egy keveés km-ertfutot darab ami egy ilyen idős dízelnél valóban kevésnek számít

[link]

2013. máj. 7. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk új swiftem nem volt még de egy ismerősömnek van és ő azt mondja, hogy nincs vele több baj mint a régi kasztnis swiftel mert még a motorja is ugyan az, mint ami a régi kasztnis 1.3 16 szelepes swiftekben
2013. máj. 7. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Japán autó, benzines, legalább 1.6, de inkább 2.0 literes.

Ha lehet láncos legyen, és kivételesen nem automata.

Nem árt, ha EURO IV-es, bár ötszázért ez már nem megy...

A kis hengerűrtartalmú autó hamar elfárad, zajosabb autópályán.

2013. máj. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!