Milyen autót ajánlotok egy friss jogosítvánnyal rendelkezőnek?
Ezek a feltételeim: Legyen viszonylag olcsó, ne fogyasszon sokat, és ne kerüljön sokba a fenntartása.
18 éves vagyok.
Fiú vagyok.
Sok minden függ a ráfordítástól
egy 300 ezerből én ezeket nézném (nem feltétlen sorrendben)
suzuki swift, opel astra F, opel corsa B, volkswagen golf 2-3, Nissan Sunny, Honda Civic, Toyota Carina, Nissan primera,
esetleg lada 1200: ez sokat eszik(8 l kb) viszont nagyon olcsó fenntartani, és télen nagyon jó szórakozás egy hátsókerék
Én egy most 21 éves Vw Polo-t vettem anno 180 ezerért, azóta sincs semmi baja, alkatrész marha olcsó hozzá, ráadásul bontóból bármi beszerezhető.
Az enyém 1043ccm, 45Le, ha nem versenyezni akarsz, hanem közlekedni, tökéletes választás. Fogyasztása átlagban (város/országút télen/nyáron) 5,5l. Ez egy Fox, ami nekem nagyon bejön formailag.
Úgy tudom, az 1.3-asok is jók, sőt, a Club-ban az 1.3D-t és az 1.4D-t is dicsérik.
Köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat. :))
A fordokról mi a véleményetek? / Én egy Ford Fiesta-n tanultam meg vezetni, és kicsit közelebb áll a szívemhez :) /
Elso autonak egy 18 eves fiunak teljesen jo egy Suzuki Swift. Olcso fenntartani, keveset fogyaszt, es nem tul eros. Kesobb johetnek a nagyobb autok.
Nekem eloszor WagonR volt, aztan 1.4-es Opel Corsa, most egy 1.6-os turbo dizel Ford Fiestam van. Nagyon jo auto, nagyon keveset fogyaszt, jol gyorsul.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!