Milyen autót ajánlotok?
Munkába járásra használnám, napi 90km-ert mennék vele. Fontos, hogy 6l-nél ne egyen többet (minél kevesebb, annál jobb), megbízható legyen, és olcsón fenntartható.
Kb 6-700 ezret szánnék rá.
vagy ha valami nagyobb kel akkor tudom ajánlani atoyota carinát és ahonda accordot
Toyota carina dízel 5 literes országúti fogyasztással nagyon tágas kényelmes autó a fatinak is ilyenje van
vagy egy pár 1.6 benzines ezek 6-6.5 litert esznek országúton
És egy ritkaság ebből afajta toyotábol 6 váltóval szerelt változat amely még kedvezőbb fogyasztást eredményez
Vagy a honda accord dízel szintén 5 literes országúti fogyasztással és ez is nagy kényelmes autó
itt az accord fogyasztási adatai
Ja és aswiftnél valós lehet ez akm már így képről is látni soknál hogy szép megkímélt az utastere de azért nem árt elvini egy próba útra mert ha kopog zörög afutóműve akkor az visszatekert óránt jelent de ekkora öszegnél már valószínübb hogy valós az akm ami írva van bele nem mindenki jár nami 200 km az autóval hogy 10 év alat bele rakjon kb 130 ezer km ert.
Inkább agyanúsan olcsóknál lehet az hogy nem valós akevés km er futás
esetleg még szóba jöhet szerintem a DACIA Logan ez állítólag ez is olcsón fentertható autók közé tartozik mint a suzuki és még fiatalabb évjáratot is lehet kapni belőle mint a swiftből
fogyasztási adatai
Igaz részemről maradnák a suzukinál
Köszönöm a válaszokat. Igazság szerint ez a Saxo, ha tényleg akkora, mint az Alto, akkor az se jó nekem (eléggé nagy darab vagyok, és az Alto-ban kényelmetlenül éreztem magam).
A Dacia se rossz ötlet, végülis nekem a márka tök mindegy, az a fontos, hogy jó pár évig bírja ezt a napi ingázást, és ne egyen ki a vagyonomból.
Most ami még nekem eszembe jutott tegnap este, az a Mitsubishi Carisma 1.9 dízel, vagy a Mitsubishi Galant 2.0 TD, esetleg a Toyota Corolla 1.4 (a békaszem lámpás).
Róluk mi a véleményetek?
Rövidden tömören amiket te írtál azok már a nagyobb márkákhoz tartoznak és többe van hozzájuk az alkatrész egy picit mindegyik idősebb évjáratú mint a swift vagy a dachia
De a dízeleknek alapvetően alacsony 5 literes országúti fogyasztása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!