Első autó - ingázásra, napi kb 80 km, főként autópályán, kb 400 000 Ft-ért?
Ami fontos: biztonságos, megbízható, keveset fogyasszon.
Ajánlották pl a VW Lupo-t, Seat Ibizát, de ellenérvként azt is mondták, hogy ilyen kis motorral és teljesítménnyel nem tudnék a pályán nagyon előzni ill. veszélyes helyzetekből könnyen kiugrani. Mivel nekem fontos a biztonság, ezért félek attól, hogy egy kisebb motorral és teljesítménnyel rendelkező autóval tényleg nem tudnám ezt megtenni. kb 75 lóerős autókat ajánlottak eddig, de a magas fogyasztástól pedig félek. Egyébként 23 éves lány vagyok.
ja és itt az 1.6 benzines toyota fogyasztási adatai
Egyálttalán nincs töbe mint sőt még az opel vectrához többe vanak az alkatrészek mint ezekhez unoka tesom szokta rendelni afati toyota carinájához az alkatrészeket és ő mondta hogy miért panaszkodunk hogy drága hozzá az alkatrész mikor az övéhez töbe kerűl.
Jó ezekhez sem olyan olcsó mint egy suzukihoz vagy a kérdező által említet dewoohoz
Ez azért nem igaz.Szerintem nem nehezebb egy nagyobb autóval sem parkolni legalábis nekem nem az . Egyet nem értek mi a faxomnak előzni egy 4 sávos autópályán ezel hülyeséget mondtak a pályán, ha mégy a szélső sávban és ha valaki lassabban megy elötted egyszerűen csak kikerülöd és nagyon taposni se muszály a kocsinak mert nincs szemből jövő forgalom.Kérdező ha nem írtózól a suzukitól én ajánlani tudom a suzuki swift 1.3 16 szelepes 84 lóerővel rendelkező típusát, ez már az autópályázást is elviseli ha kell.Igaz egy picit ez is nagyobb a matiztól de az alkatrészek ugyan olyan olcsók hozzá.nekem is volt suzukim egy 1.0 de javarészt csak helyben használtam de napi 80 km még az is kibír annyi hogy nem szabad hosszú távon 110 felet hajtani mert az 1.0 motor azt nem bírja de az 1.3 16 szelepes az tökéletes napi 80 kmre és ez is van anyira biztonságos mint egy matiz vagy opel corsa
És tudsz belőle venni egy 10 évest
Ez az 1.3 16V (Szelepes) 84 lóerős motor szépen viszi a 8 mázsás kasztnit :)
Csak ajánlani tudom a swiftet
Golf 2 szivódiesel.Kimegy a világból,kisautó,keveset eszik(4-4,5 liter átlagba,ha sokat mész pályán jobban közelitt a 4 literes fogyasztáshoz).Ennyi pénzért ezt tudom elképzelni,egy baja van nagyon idősek már de ennyi pénzért kifoghatsz ojat amit még évekig hajthatsz. Esetleg még swift is kielégithet.
(Egyébként napi 80 km sok pályahasználattal az 1.9 tdi motoros autók lennének a legideálisabbak,ojan egymillio forintos kategóriában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!