Gyorsasági motorral vagy egy sport kocsival veszélyesebba száguldozás? (autopályán)
Egy kocsival mindig sanszosabb hogy nem tudsz időben kikerülni valakit, vagy véletlenül rádhúzzák a kormányt "nem figyeltem időben" címszó alatt
Motorral mindig könnyebb manőverezni, előzni stb Meglehet nézni hány baleset van kocsis száguldozásból eredően, és mennyi a motorra visszavezethető..
Régen marokszám hullottak a fiatal gyorsasági motorosok, most már visszább vettek meg jobban felfogják milyen súlya van ennek ha húzzák a motor belét
Kocsinál meg pont a bmw-s audis hülyegyerekek, menőznek mert gondolják megfogja a kasztni őket 240-nél :)
Egy swift-es kasztni is lehet olyan jó mint egy német autóé, itt leginkább a karambol végkimenetele ami számít tehát a szalagkorlát végigvág bármilyen kocsit egy bizonyos sebesség fölött
Motornál rosszabbak egy baleset kilátásai. A motornál védtelenek, a testrészek, és bár a szalagkorlát ugyanúgy megfoghat, a tested lelassulásához végülis a testedet érő brutális energiájú ütések vezetnek.
Ha ruhán csúszva lassulsz le, ép bőrrel megúszhatod, de abban nem vagyok olyan biztos, hogy mindenki úgy tudná irányítani a csúszását, ahogy kellene.
Ilyenkor elég egy alacsony padka, és szétrobban a medencéd, és az alsó csigolyáid.
Én ismerek olyan motorost, aki 250- körül szált el, és túlélte.
Egyedül az egyik alkarja sérült, ami hozzáért egy beton határolóelemhez, és úgy nézett ki, mintha egy kézigránát lerobbantotta volna. Azóta nincs neki.
Autóval nyilván megúszhatta volna a szalagkorláttal, Ilyet már látott az öcsém.
Vagy mindkét esetben meghalhatott volna, mert ezek inkább kivételes esetek voltak.
Ezek után döntse el mindenki, melyik a veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!