Megéri honda hornet 250-est venni?
Figyelt kérdés
én most rakom a2 ből és kawasaki zxr400-at néztem de sokan írták hogy szét vannak hajtva ezért lemondtam róla és néztem a kawasaki er5-öt de annak egyedül a hangja nem tetszik szeretem a gyorsulási hangját és van a honda de félek hogy a 250-ek is szét vannak hajtva.Legszívesebben vennék egy 600ccm-es motort de azt meg nem tudom mennyibe fáj lefojtani 35 kw-ra2013. máj. 17. 18:40
21/23 anonim válasza:
Én az előttem szólónak írtam, hogy fél milláért "nem olyan az állapota, amilyen". 480-ért pedig nem sz*r a vfr, hanem kib*szott sok érte. Tanulj meg értelmezni, gyökér.
22/23 A kérdező kommentje:
jólvan de te mit gyökérezel le???én feltettem egy kérdést te meg így írkálsz nekem.nem kell válaszolni,ebbôl is látszik milyen paraszt vagy
2013. máj. 19. 10:09
23/23 anonim válasza:
Nem vagyok paraszt. De te súlyos szövegértelmezési gondokkal küzdesz, ami felháborító. Az írás nem megy, azt látom, de, hogy még az olvasással is gondok legyenek...Én ezidáig normálisan válaszolgattam neked. De tudod mit? Vegyél egy babettát, aztán nyújtsd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!