Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek így kocsit?

Ti vennétek így kocsit?

Figyelt kérdés

Nagyvárosban élünk kettesben,munkahely 3 kilométerre,városi busszal 15 perc,cég fizeti a bérletünk.

Városon belül mászkálunk általában,városon kívül kb havonta.

Nem nagybevásárolunk,nagyáruház párszáz méterre,oda sátélunk,5 perc.

Parkolni csak a lakás előtt lehet,sok kocsi között,bár biztosnágos környék.

Viszont nyaralni,elmenni hétvégén ide-oda jó lenne saját kocsi,most a szülőkét kérjük el (ideadják mindig,csak tankoljunk bele).

Pénzünk lenne egy 1 millió körüli kocsira,fenntartani fenn tudnánk (bár akkor annyival kevesebb marad spórolva lakásra)

Ti hogy döntenétek?

2013. máj. 15. 11:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
20%
Hagyjad már, egy albérletben töltötték életüket és Suzukit emleget.:D Egy életképtelen nyomorék, akinek valóban az, vagy inkább egy Daewoo Matiz való.:))
2013. máj. 15. 15:24
 32/33 anonim ***** válasza:

Egyébként nem értem (csak Magyar embereknél van ez így),hogy feltétlen saját lakást szeretnének!

ha megnézed pl. az Angolok 98%-a egészen idős koráig/haláláig albérletben él!

Én kifejezetten vennék most egy kocsit (az a +2év ide vagy oda a ház megvételéig) Addig is legalább kiélvezitek az életet!

Szerintem vegyél egy jó autót!

2013. máj. 15. 16:52
 33/33 anonim ***** válasza:

Ha van annyi akkor egyáltalán nem sok 2-3 milla autóra mert inkább vegyél jót 8 évre mint egy szart 2-3 évre...

Bocs hogy ilyen könnyen beszélek bár nincs rá okom...

2013. nov. 26. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!