Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek így kocsit?

Ti vennétek így kocsit?

Figyelt kérdés

Nagyvárosban élünk kettesben,munkahely 3 kilométerre,városi busszal 15 perc,cég fizeti a bérletünk.

Városon belül mászkálunk általában,városon kívül kb havonta.

Nem nagybevásárolunk,nagyáruház párszáz méterre,oda sátélunk,5 perc.

Parkolni csak a lakás előtt lehet,sok kocsi között,bár biztosnágos környék.

Viszont nyaralni,elmenni hétvégén ide-oda jó lenne saját kocsi,most a szülőkét kérjük el (ideadják mindig,csak tankoljunk bele).

Pénzünk lenne egy 1 millió körüli kocsira,fenntartani fenn tudnánk (bár akkor annyival kevesebb marad spórolva lakásra)

Ti hogy döntenétek?

2013. máj. 15. 11:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Csóróknak nemvaló egyszerre kocsi és lakás. Ráértek a lakás után 5-10 évvel.:D
2013. máj. 15. 13:30
 22/33 A kérdező kommentje:

Lakásunk lesz,mindegy hogy 3 vagy 5 év múlva,igazából nem lényeges,jó albérletünk van,ami nem kerül sokba,10-20 évet is ellennék itt.

Mennénk többet is,de ahhoz kocsi kell.

Egyre inkább húz a szívem afelé,hogy vegyünk.Egyenlőre egy kisebbet,ami nem fogyaszt sokat,de azért megy.Aztán majd ha jön a gyerek,nagyobbat,amibe elfér sokminden.

2013. máj. 15. 13:31
 23/33 A kérdező kommentje:

Hol olvasod hogy csórók vagyunk kedves utolsó?

Normális fizunk és eglsz szép sprórolt pénzünk van,és nem lesz 20 évre hitelünk (bár 10milliós kocsink se)

2013. máj. 15. 13:33
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Hitelből éltek, ez már triviális volt a legelején is.

Akkor ki is itt a csóró ?;)

2013. máj. 15. 13:37
 25/33 A kérdező kommentje:

Másold már be hol írtam,hogy hitelből élünk?

Normális fizunk van,albérletben élünk,jelenleg kocsi nélkül,megtakaritásunk van,nem is kevés.

a kérdés hogy megtakaritásból (nem hitelből,értelmező olvasás 1-es) vennél-e vagy sem...

Idióta.

2013. máj. 15. 13:44
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Itt az idióta valószínűleg nem én vagyok:D:D:D:D
2013. máj. 15. 13:46
 27/33 A kérdező kommentje:
67%-os jelentve a moderátoroknak
2013. máj. 15. 13:52
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyre jobb:DDDDDD
2013. máj. 15. 14:14
 29/33 anonim ***** válasza:
Én vennék autót a helyetekbe, viszont nem 1 millióért... Ha van jó fizetésetek, sok megtakarítás, minden, költenék minimum 2 és fél 3 milliót autóra. Vennék egy szép vagányat. Úgyis ott az albérlet. Egy autóval bármikor bárhova eltudtok menni, kocsikázni, étterem, mozi, kirándulás, egyszerűen csak elmentek mondjuk Pestre valahova, enni-inni, akkor másik héten Nyíregyháza, akkor Horvát tengerpart... Vagy csak kitaláljátok, hogy most menjünk végig a 4-es úton... Egy autó rengeteg örömöt tud ám okozni. Én el se tudnám képzelni az autóm nélkül az életem! Jelenleg egy gyönyörű szép Mercedes-em van, amit mindenki megnéz, megcsodál, vadidegenek szólítanak meg nagyon sokszor miatta, mert annyira szép és vigyázva van rá. Az, hogy bármikor bárhova elmehetsz, kitalálod, hogy éjjel felkéne menni Pest belvárosába enni egy jó kis török gyrost, az érzés felbecsülhetetlen. Mindezt egy komoly szép autóban, amiben ülve boldog vagy, mert korszerű és nagyon jól néz ki. Azért írom a 2 és fél-3 milliót. Addig éljetek míg fiatalok vagytok!
2013. máj. 15. 14:53
 30/33 A kérdező kommentje:
2-3 milliót nem adnék kocsiért,BMW se kellene,nem mutogatni vesszük majd amit veszünk.
2013. máj. 15. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!