A 2.5 V6 TDi motorokra miért mondják h rosszak? Elvileg sokkal jobbak, mert az alapjárata is jobb a kocsinak az 1.9-cel szemben
Figyelt kérdés
hm ?
Ez tévhit, nem ?
2013. máj. 15. 09:29
31/34 anonim válasza:
ha annyira megbízható tartós autót vennél ne az ilyen korabeli dízelek között keresgélj, ezek már lefutottak sok 100ezer km-t, bármikor bármi előjöhet, lendkeréktől kezdve a turbóig bármi... szívó benzinest keresgélj ha nem akarsz egyik napról a másikra 100 ezres problémákkal szembekerülni
32/34 anonim válasza:
Én inkább a dieselre szavazok. Csak nem feltétlenül BMW-ben.
33/34 A kérdező kommentje:
Akkor miben ?
2013. máj. 16. 18:28
34/34 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyi pénzed van rá. Nekem konkrétan 1.7 td Isuzu diesel B vectám van, ez keveset fogyaszt, és az alkatrész sem ököráron van (bontott turbó garanciával is csak 40 000 stb). Ez a típus jó állapotban a használtautó piacon 500 000 körül kezdődik.
De ha neked ez az autó nem felel meg akkor egy régebbi Audi A4 is lehet jó választás 1.9 tdi motorral, amiket 800 000-től már elfogadható állapotban lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!