A 2.5 V6 TDi motorokra miért mondják h rosszak? Elvileg sokkal jobbak, mert az alapjárata is jobb a kocsinak az 1.9-cel szemben
Figyelt kérdés
hm ?
Ez tévhit, nem ?
2013. máj. 15. 09:29
11/34 A kérdező kommentje:
De most annyira sz@r nem is lehet, nem ?:D
2013. máj. 15. 13:03
12/34 anonim válasza:
ugyan azért szar amiért itt az összes pdtdi.
Mert nem japán.
Ennyi
13/34 anonim válasza:
itt csak a japán kocsi jó.
Ezt meg kell itt szokni :))
előző voltam
14/34 A kérdező kommentje:
Ja. Komolyan nem tudom felfogni, hogy miért fikáznak mindig mindent ..
2013. máj. 15. 13:43
15/34 anonim válasza:
nem fika kérdés. attól hogy konstrukciós hibás valami nem jelenti hogy egy km-t se tud elmenni, csak egy időzített bomba. volt Mondeonál a felrobbanó turbó, Sharan/Touran/Alhambránál az elszálló kéttömegű, vagy az E39 BMW 530D automatánál az, hogy a motor 310 Nm nyomatékot ad le, de a váltó csak 290-re van méretezve és szétmegy idővel. Hasonló van a 2.8-as automata régebbi Volvo S80nál is.
16/34 A kérdező kommentje:
Szóval mit ajánlasz, ha ennyire sz@r ?
2013. máj. 15. 14:33
17/34 anonim válasza:
Ha diesel audit szeretnél akkor a legajánlottabb az 1.9 tdi, vagy a 2.5 tdi sor 5-ös motorral. Csak a 2.5 v6 tdi-t kerüld el ha nem akarsz egy púpot a hátadra.
18/34 anonim válasza:
19/34 anonim válasza:
attól ,hogy finom az alapjárata semmivel nem tartósabb, azért jár finoman mert nem 4 hanem 6 hengeres... egy 8 vagy 12 hengeres motor még szebben jár...
20/34 anonim válasza:
Ember, itt nem arról van szó, hogy nem szép az alapjárata vagy hasonló, mert ha megyen, akkor nagyon jó kis motor. Csak az a baj, hogy valószinű, hogy nem fog menni. Különösen gyakoriak ennél a motornál az adagolóproblémák, a vezérműtengellyel is bajok szoktak lenni, valamint sok egyéb bosszantó és apróbb hiba. És ezt nem azért mondom, mert japán autó fan vagyok, hiszen az Audikat preferálom, az is van nekem. De ilyen 2.5-ös ingyen sem kéne, csak ha ingyen szervizelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!