Yamaha DT 125R mennyire jó ár/érték arányban? Van ennél jobb?
RX-et alig találni,rendes Honda MTX-et is.
Derbi senda 125-ről mit gondolsz?Csak kíváncsiságból kérdezem,sajnos az már egy másik árkategória.
Viszont lenne egy konkrét kiválasztott DT125R a neten.Árban megfelelő lenne nagyjából.
Amit ír róla az szerintem,nem vészes tehát egy láncszett kell neki és elvileg tipp-topp gép.Kinézetre nekem bejön.Te mit gondolsz róla?Mennyire lenne érdemes elhozni?
nem tudod rendszámozni, ha elkap vele a rendőr tövig dugja a seggedbe a gumibotját
- lehet hogy lopott (sőt biztos, azért "tűnnek el" általában ezeknek a motoroknak a papírjai...)
- ha nincs minimum korlátozottra jogsid szabálysértés ilyet vezetni
- ha 50-esként kötsz rá biztosítást az okirat hamisítás
Én messziről elkerülném, eddig 5x igazoltattak a rendőrök, mindig alaposan megnézték a motort, adásvételit, biztosítást, jogsit. Egy ilyenről rögtön lerí hogy nem 50-es, és akkor nagyon megütöd a bokád...
Buta kérdés de mit is takar ez a 4t jelzés?
Tehát akkor hogy ha már így tudod hogy csak hobbira kell,erdőre,még esetleg van más fajta motor is ami felmerülhet a DT,a MTX és a RX mellett?
600-as gép szerintem csöppet nagy nekem még.Majd olyan 16-17 fele akarok egy DRZ400-ast,addig pedig valami 125ccm3-t,szerintem az reális.Nem tudom hogy ez felett ilyen 250ccm3-es gépek mennyire nagyok nekem mert még nem ültem olyanon.Szóval még milyen jobb fajta motorokat ismersz,vagy te milyet vennél magadnak?
a 4t azt jelenti 4 ütemű, kevesebbet eszik, alacsonyabb fordulatról is jól húz mert nyomatékosabb, és piszkosul szépen dübörög, nem úgy vonyít mint egy 2 ütemű szúnyog :)
ha ilyen célra kéne mint neked, tuti valami 4 üteműt vennék, gyönyörű a hangja, erdőbe ideálisabb mert szinte alapjáratról is felvisz bárhova, egy 600-as nagyjából 50 lóerő vagy mégtöbb, és nagyjából annyit eszik mint egy 125-ös DT, hátránya hogy nehéz dög, én mondjuk már 20 múltam, neked még halálos ez a súly és erő kombináció, valóban maradj a 125-ösnél, de egy 80-as cross gép is szóba jöhet szerintem, honda cr 80 vagy yamaha yz 80, vagy kawa kx 80, azok még kisebbek és könnyebbek mint az utcai 125-ösök, de az is van 30-35 lóerő, csak az üzemórás és ezért többet kell gondozni
Elég buta kérdés volt,de így már tudom a jelentését.:)
Most megnézegetem őket,köszönöm a segítséged.
Hát,alig találtam valamit legalábbis eladó 4 ütemü endurokat..ami meg volt az nagyon drága.
Ökleted nincs hogy hol nézzem?Apród,jófogás,használtautó kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!