1 esből válthatok közvetlenül 3 asba?
"Nem fog menni vagy csak úgy ha ledarálod az összes fogaskereket......"
Egy mondatban állítasz ellent magadnak. Gratulálok.
És amit én írtam:
"Azon kívül, hogy "megáll" az autó és fölugrik az egekbe a fordulatszám, be lehet rakni. Más kérdés, hogy érdemes-e."
"Természetesen pakolhatod össze-vissza, kímélően, vagy kíméletlenül. Ahogy bírod anyagilag."
Szóval, kedves Syrakusa, mi nem tetszik? Miért is kötsz belém?
Vitatnám, hogy ki a hülye és a tudatlan. Esetleg be kellett volna járnod nyelvtanórákra.
Utolsó.
Ennyi erővel akkor bármi lehetséges........
Sztem itt a kérdés arról szólt,hogy be lehet -e rakni "normális" körülmények közt.........
Ennyi erővel akkor olaj,és hűtővíz nélkül is közlekedhet,igaz csak megfőzi a motort és nem kell sokat használnia.
Ja és nem mellesleg nem a nyelvtani és a helyesírási tudásom volt a téma,ha itt tartunk!
A kérdés nem arról szólt, hogy hogyan lehet lehet kinyírni a motort. Az volt a kérdés, hogy lehet-e váltani fokozatok kihagyásával, amire én válaszoltam. Az, hogy te nem jeleskedsz szövegértésből, még nem azt jelenti, hogy én vagyok a hülye! Olvasd még el háromszor-négyszer egymás után azt, amit írtam és talán rájössz a jelentésére. De ha leírod azt a szót, amit nem értesz, szívesen a szádba rágom.
A helyesírásod a kutyát nem érdekli, a szövegértés is nyelvtanórán volt még általánosban. Ha jól rémlik 4. osztályban kellett ilyesmiket gyakorolni, majd később osztályzatra is. De látom ezt se értetted meg.
1esből 3asba
IGEN vagy NEM????
Ahhoz képest TE célozgattál rá először és ,már másodszor is :-)
A szövegértésről meg annyit,hogy a "motor kinyírását" csak példának hoztam fel,amint az jeleztem is.Na ennyit a szövegértésről is!Akkor kinek ,ki és mit ,rágjon a szájába?
A "motor kinyírását" csak azért írtam,hogy ilyen alapon az említett dolgokat is MEG LEHET csinálni!
Kérdező ,külömben 1 - esből 3 - asba simán FEL lehet váltani.És ha kellően mozog a kocsi,valamint nem akar széthullani a motor akkor probléma mentes :-)
"A szövegértésről meg annyit,hogy a "motor kinyírását" csak példának hoztam fel,amint az jeleztem is.Na ennyit a szövegértésről is!Akkor kinek ,ki és mit ,rágjon a szájába?"
Mivan?? Te érted, amit írsz? Vagy egyszerűen nem tudsz már mit reagálni? Inkább hagyd, ha nem érted, amit írtam. Ha túl magas a labda, akkor hiába ugrasz érte, ha tudod, hogy úgysem éred el! Puszi.
Kérdező:
Úgy háborogsz, mintha nem kaptad volna meg a kérdésedre a választ. De komolyan. Ha te csak azt a választ érted, hogy igen, akkor nagyon tudlak sajnálni. Még egyszer: IGEN!
Van egy olyan érzésem,hogy hiába magyarázok Neked,úgysem fogod megérteni!
Lehet Én sem teljesen értelek meg,de az,hogy Nálad is ködös a dolog ez biztos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!