Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 esből válthatok közvetlenül...

1 esből válthatok közvetlenül 3 asba?

Figyelt kérdés
teszem azt az 1est jól megpadlózom 35-40 ig, és utána nem a 2 est váltom hanem a 3 ast?
2013. máj. 14. 18:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Nem fog menni vagy csak úgy ha ledarálod az összes fogaskereket......"

Egy mondatban állítasz ellent magadnak. Gratulálok.

És amit én írtam:

"Azon kívül, hogy "megáll" az autó és fölugrik az egekbe a fordulatszám, be lehet rakni. Más kérdés, hogy érdemes-e."

"Természetesen pakolhatod össze-vissza, kímélően, vagy kíméletlenül. Ahogy bírod anyagilag."

Szóval, kedves Syrakusa, mi nem tetszik? Miért is kötsz belém?

Vitatnám, hogy ki a hülye és a tudatlan. Esetleg be kellett volna járnod nyelvtanórákra.

2013. máj. 15. 17:33
 22/30 Syrakusa ***** válasza:

Utolsó.

Ennyi erővel akkor bármi lehetséges........

Sztem itt a kérdés arról szólt,hogy be lehet -e rakni "normális" körülmények közt.........

Ennyi erővel akkor olaj,és hűtővíz nélkül is közlekedhet,igaz csak megfőzi a motort és nem kell sokat használnia.

Ja és nem mellesleg nem a nyelvtani és a helyesírási tudásom volt a téma,ha itt tartunk!

2013. máj. 16. 06:00
 23/30 anonim ***** válasza:

A kérdés nem arról szólt, hogy hogyan lehet lehet kinyírni a motort. Az volt a kérdés, hogy lehet-e váltani fokozatok kihagyásával, amire én válaszoltam. Az, hogy te nem jeleskedsz szövegértésből, még nem azt jelenti, hogy én vagyok a hülye! Olvasd még el háromszor-négyszer egymás után azt, amit írtam és talán rájössz a jelentésére. De ha leírod azt a szót, amit nem értesz, szívesen a szádba rágom.

A helyesírásod a kutyát nem érdekli, a szövegértés is nyelvtanórán volt még általánosban. Ha jól rémlik 4. osztályban kellett ilyesmiket gyakorolni, majd később osztályzatra is. De látom ezt se értetted meg.

2013. máj. 16. 08:54
 24/30 A kérdező kommentje:

1esből 3asba

IGEN vagy NEM????

2013. máj. 16. 13:06
 25/30 Syrakusa ***** válasza:

Ahhoz képest TE célozgattál rá először és ,már másodszor is :-)

A szövegértésről meg annyit,hogy a "motor kinyírását" csak példának hoztam fel,amint az jeleztem is.Na ennyit a szövegértésről is!Akkor kinek ,ki és mit ,rágjon a szájába?

A "motor kinyírását" csak azért írtam,hogy ilyen alapon az említett dolgokat is MEG LEHET csinálni!

Kérdező ,külömben 1 - esből 3 - asba simán FEL lehet váltani.És ha kellően mozog a kocsi,valamint nem akar széthullani a motor akkor probléma mentes :-)

2013. máj. 16. 15:33
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. máj. 16. 15:48
 27/30 anonim ***** válasza:

"A szövegértésről meg annyit,hogy a "motor kinyírását" csak példának hoztam fel,amint az jeleztem is.Na ennyit a szövegértésről is!Akkor kinek ,ki és mit ,rágjon a szájába?"

Mivan?? Te érted, amit írsz? Vagy egyszerűen nem tudsz már mit reagálni? Inkább hagyd, ha nem érted, amit írtam. Ha túl magas a labda, akkor hiába ugrasz érte, ha tudod, hogy úgysem éred el! Puszi.

Kérdező:

Úgy háborogsz, mintha nem kaptad volna meg a kérdésedre a választ. De komolyan. Ha te csak azt a választ érted, hogy igen, akkor nagyon tudlak sajnálni. Még egyszer: IGEN!

2013. máj. 16. 17:30
 28/30 anonim ***** válasza:
IGEN B+ 5X-re is
2013. máj. 16. 17:32
 29/30 A kérdező kommentje:
nyugalom emberek
2013. máj. 16. 19:01
 30/30 Syrakusa ***** válasza:

Van egy olyan érzésem,hogy hiába magyarázok Neked,úgysem fogod megérteni!

Lehet Én sem teljesen értelek meg,de az,hogy Nálad is ködös a dolog ez biztos :-)

2013. máj. 17. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!