1 esből válthatok közvetlenül 3 asba?
Figyelt kérdés
teszem azt az 1est jól megpadlózom 35-40 ig, és utána nem a 2 est váltom hanem a 3 ast?2013. máj. 14. 18:01
11/30 anonim válasza:
benzinesnél nem tanácsos nekem dízelem van 2. szoktam elindúlni az 1 est csak akkor használom ha nagyon lassan kell menni vagy ha vontatok,ha nem sietek így szoktam használni asebesség fokozatokat 2-es 35-40, 4-es 65-70 5-ös ,90-100 6-os
12/30 anonim válasza:
macilaci, én már a 8-ast rakom be 100-110nél
13/30 anonim válasza:
8-as manuális váltó? :) Porscheban van 7-es, de többről még nem hallottam :)
14/30 anonim válasza:
válthatsz.
én a régi tranzitunknál a 4-est hagytam ki rendszeresen
16/30 anonim válasza:
nyilván nem manuális, csak kapcsolgatom ha nem tetszik, ahogy az ecu gondolja :D
17/30 anonim válasza:
amúgy van manuális váltóból tizenakárhány sebességes is, buszoknál, kamionoknál
18/30 anonim válasza:
A buszoknál csak 8 sebeséges.Legalábis annál amivel én mentem ja meg plusz a felező :)
19/30 Syrakusa válasza:
4 - es
Te hülye vagy,vagy pedig tudatlan :-D
Bocsi!
Próbáld meg 120 - nál vissza rakni 2 - esbe/az nem induló sebbeség/.....Nem fog menni vagy csak úgy ha ledarálod az összes fogaskereket..........
Ennyi erővel akkor lényegében az autókra sem kellene fék,elég lenne egy vészfék(ha kiugrana valaki eléd),mert mennél 200 - al ,tolnál egy 2-est,majd 1 .- est és meg is álltál...... XDD
20/30 anonim válasza:
azzal nem ártana tisztában lenni, hogy azért építenek 5-6 fokozatú manuális váltókat, hogy a gyökér tulajdonos használja és kímélni tudja az autót és ezzel a pénztárcáját... aki lusta váltogatni miért nem automatát vesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!