Mikecs4 kérdése:
Melyik sport légszürö jobb az S70 es simsonhoz ami a deknibe van vagy ami közvetlenül a karburátorra csatlakozik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 22:24
1/12 anonim válasza:
A deknibe is lehet sportlégszűrőt tenni?:O
2/12 A kérdező kommentje:
persze hogy igen a gyári helyére
2013. jan. 30. 23:12
3/12 anonim válasza:
Milyen az a légszűrő amelyiket lehet a deknibe rakni?
4/12 A kérdező kommentje:
én a simsonbolt.hu-n vettem
2013. jan. 31. 00:52
5/12 crx-es válasza:
szerintem ha már rárakod a sportot nem sok lesz a különbség de ha kirakod jobban fogja szívni szerintem
6/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy milyen az a sportlégszűrő.. ha ez a piaci 2000 Ft-os fémes hatású, (vagy nem is tudom milyennek mondjam) azzal csak rosszabb lesz.. Persze ez is csak pénzkérdés.
7/12 A kérdező kommentje:
most ojan van benne amit a simsonboltbol vettem 10000 körül volt de ha a karbira raknák szüröt akkor több hely lenne a dekniben ha kivágnám a légszürö hejét
2013. febr. 3. 15:40
8/12 anonim válasza:
Kedves kérdező több száz simson , Mz , pannónia És a többit nem is sorolom javítása után bátran állíthatom , hogy ha felteszel egy sport légszűrőt azzal max a motorod rongálod de a teljesítménye semmivel sem változik aban a mértékarányban amit te érzékelsz semmi mást nem csinálsz mit veszel jó pénzért egy olyan légszűrőt ami a finom port beengedi igy a motort tönkreteszi a hangja idegesítő lesz és a fogyasztás is több lesz mert a kezed máshogy fog mozogni ... a gyári a legjobb meg van a kellő fojtás , és áramlás . Te tudod de a motorod nem lesz tőle se szebb se jobb!!!!!!
9/12 crx-es válasza:
10000 annyiért egy szarabb sport karbit veszel amitől tényleg jobb lenne
10/12 A kérdező kommentje:
Az már van egy ánál T21 és sportkarbi 16000 volt
2013. máj. 14. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!