Kaptam egy yamaha jog lc aszem ez a neve robogót.7 éves szinte garázsban állt mindig. Szerintetek ez már elég öreg vagy még jó?
Figyelt kérdés
7 éves szinte garázsban állt mindig.Oké azért néha technikai gondok előjönnek amik 2 perc alatt javíthatók.Igaz most tettem le a jogsit szentem kezdésnek jó.Csak 10000 kilóméter volt benne.2009. okt. 1. 15:39
1/5 anonim válasza:
Simán jó kezdésnek.
Én a helyedbe örülnék hogy van vmi a seggem alatt:D
2/5 A kérdező kommentje:
baz én örülök is nagyon jól megy 70-80 at megy két személyes csak arra voltam kiváncsi hogy öreg e hogy 7 éves
2009. okt. 1. 20:46
3/5 A kérdező kommentje:
sértetlen szinte igaz vannka rajta karcolások de alig látszanak
2009. okt. 1. 20:47
4/5 anonim válasza:
7évesen öreg-e?!? az én motorom 9 éves, kinézetre (ha nem szívta volna ki a nap a színét) rávágják hogy új :P [link]
és az új DT-ket alázza gyárilag.. szóval 7 évesen még nagyon nem öreg egy motor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!