Olcsón robogót?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni valami igénytelen és olcsó robogót. Azért ilyenkor, mert elvileg olcsóbbak tél előtt.
Ki is néztem egyet: [link]
Fontos lenne, hogy bp közelében legyen, ekkora árnál azért számít rendesen a szállítási költség.
2011. nov. 2. 14:04
1/7 anonim válasza:
Ez jó lesz, Budapest közelében van.
2/7 anonim válasza:
Ezt meg nem venném, ez már túlságosan öreg és kevesebb az alkatrész is hozzá. Inkább az ezutáni Artistic Jog néven futót, vagy next zone-t. Azok kb 50-60ért vannak, de jobbak is annyival.
3/7 anonim válasza:
Persze a hírdetésbe írt 1992es évjárat csak álom, ezt még a 80as években gyártották.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt én is mindjárt gondoltam, hogy nem 92-es ez a fekete szörny, de a formája tetszik.
Nekem egy igénytelen gép kellene, ami elhasználódik és megy a bontóba.
Esetleg nem tudtok valami piacot, helyet, ahol olcsón lehetne venni robogót?
2011. nov. 2. 14:21
5/7 anonim válasza:
Nekem egy 1987-es van és szerintem nem rossz gép. Ezeket még japánban csinálták meg is látszik. Szegénnyel terepeztem is az erdőben, mert azt hittem, hogy bontóba való, de le a kalappal. Azóta szétszedtem, összeraktam, átfújtam az idomjait és pöpec kis motor lett belőle. Persze mai szemmel furán mutat az új motorok között, dehát ez van.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt hallottam róla, hogy igen jól megy, alázz néhány frissebb gépet. Igaz ez?
2011. nov. 2. 18:34
7/7 anonim válasza:
[link] szerintem ez egy jó robogó,a 90 ccm már eléggé rendes tempót ad ráadásul bp n van, meg tuti alkudni is lehet azonban az ilyen nagyobb fenekű robogó jobb a nagyobb csomagtarto miatt benne is több hely van meg a végén is van az a rakodo, meg ismerősnek van ilyen és azt mondta 90 et megy tuning nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!