Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szeretnék egy kis robógót...

Szeretnék egy kis robógót eladót olcsón venni. Jó állapotban, ár max 50ezer, ja és lehetőleg békés megyében, ajánlanál nekem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

persze!

SIMSON.

Tuti találsz, és ennyiér még faxa állapotút.

Olcsó javítani, megmarad 1 rakás léd, azéert annyira nem mennek ám rosszul.

2009. dec. 8. 19:02
 2/6 anonim válasza:
nekem van egy Suzuki gemma tipusú robogóm!!még bejáratós mert meg let furva és új dugó került bele de igy is 50 es!40 be viheted ha érdekel! de borsod megyei vagyok! de ha érdekl vhogy megoldjuk a szállitást
2009. dec. 8. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:

ja Simson!

tuti találok,épp keresek!szal előbb- utóbb biztos!

2009. dec. 9. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
suzuki gemma! Köszi az ajánlatot! érdekelne, de a baj csak az hogy borsod.. de nem mondom nem, méég gondolkodok rajta, de ha lesz egy békés megyében..lehet akkor onnan választok! megtennéd hogy küldesz képet róla? előre is köszike (tomy.20.deva@citromail.hu )
2009. dec. 9. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
www.hasznaltauto.hu
2009. dec. 9. 12:55
 6/6 anonim válasza:
helló!a suzuki gemmás vagyok! küldtem emailt! mikor válaszolsz!!jobb lenne ha msn cimet adnál mert ott sokkal gyorsabban átküldeném a képeke!
2009. dec. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!