Szerintetek ez megfelelő lenne első autónak?
BMW 540i lenne a választott típus.
Már két éve van jogosítványom, ezalatt több mint tízezer kilómétert vezettem le a családi Daewo Kaloson, és szeretnék egy komoly autót, nekem nem az évjárat számít, hanem szeretnék egy olyan autót, ami régen is presztizs volt, és még ma is megállja a helyét, másodsorban nem kell váltogatnom és ordíttatni a motort előzéskor országúton.
Dízelt biztos nem veszek se 525d-t, sem 530d-t, van pénzem tankolni először is, másrészt pedig benzin párti vagyok.
Az 540i azért fix, mert szinte még olcsóbb is mint az 530i, 528i, stb, a nagy fenttartási költségei miatt.
Itt jön képbe az, hogy 1 éve autószerelő vagyok, annak is tanultam szakiskolában, és az évek folyamán összegyűjtögettem magamnak másfél millió forintot.
Mivel ugye átírva, befizetve a teljesítményadót, és mindent kb 1 misi, még marad pénz bőven a szervizelésére.
Szüleimet nem akarom megkérdezni erről, azért érdeklődöm itt, hátha sikerül megerősíteni a döntésemben egy hozzáértőnek.
Az a baj, hogy nekik az autó használati tárgy, ami elviszi őket A ból B pontba, nekem viszont többet jelentenek annál, főleg, hogy BMW rajongó vagyok már kiskoromtól kezdve.
Szóval ha megtudnák hogy több mint 4000 köbcentis v8 autóm van, biztos beutaltatnának a pszihiátriára :D
És ha nem a hátulja, hanem az eleje csúszik meg az autónak pl a kanyar ívének külső feléhez közeledve?
Elsőkerekesnél mivel ott a kormányzás, és a hajtás is, kormányozhatsz, meg nyomkodhatod a gázpedált, nem fog reagálni semmire, kiegyenesíted a kanyart.
Kézifék rángatással sem lehet elérni semmit, csak annyit, hogy 4 kerékkel csússzon az ember az árokba.
Ellenben hátsókerekesnél tényleg csak rá kell lépni a gázra,
és a az elejét elkezdi befelé fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!