Milyen autót vennétek ha lenne felesleges 5 millió forintotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak érdekelne :) Még nincs ennyi pénzem,ez az álomhatár :) Ti milyen autót vennétek? Sport? Terepjárót?
Márkát és típust is :) no meg azt is hogy miért tetszik.
2013. máj. 11. 21:12
11/18 CivisJoe75 válasza:
Én valami jó állapotú és jó felszereltségű használt Volvót Kombit vagy Skodát (Octavia, Superb) vennék.
13/18 Beviz Elek válasza:
Nissan 200sx.
Atomjaira szednèm, felùjìtanàm, optikai/motortuning.
Vagy egy Primera p11 gt-vel csinàlnàm ugyanezt.
14/18 schocko válasza:
Valójában egy autó sem ér 5 millió forintot (nekem)...Befektetésnek megérné venni régi autókat, viszont azok csak a garázsban fognák a port...hajtani esetleg egy Type-R-t érné meg venni, vagy esetleg egy evo-t...mindennapi használatra valami nagyon olcsó autót érdemes csak venni, persze csak annak, aki egy kicsit ért a szereléséhez, a többiek meg vegyenek max. másfél millió forintért valami normálisabb használtat, a többi pénzt pedig költsék másra...
15/18 anonim válasza:
vennék egy 2 éves subaru impreza-t 2.0 dízel boxermotorral
16/18 anonim válasza:
Ha lenne pénzem tankolni is, akkor egy e46-os m3--as bmw-t, ha napi használatra kéne, akkor egy német kasztnit valami 1.9. Pd tdi vagy 2.5 tdi motorral!
Skoda superb, passat, golf, audi...
17/18 anonim válasza:
Valószínűleg én is BMW E46 M3-at vennék, esetleg WRX-et vagy EVO-t. Megpróbálnám előtte kipróbálni mindegyiket, és úgy dönteni, de szerintem a BMW-t venném meg végül.
18/18 Bajer válasza:
Csak az a lényeg, hogy 4 kerekű legyen? Mert akkor egy Harley quad-ot. Még a Hungexpo-n láttam, V2-es léghűtéses, gyönyörű kidolgozás, forgalomban használható. Biztonságosabb mint a kétkerekűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!