Az mért van, hogy az első komolyabb tavaszi napon hirtelen 80000 millió autó lesz az utakon? Ezek hol vannak ősszel, télen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 16:05
1/3 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel, hogy több autó lenne, sőt, mintha kevesebb. (BP belváros)
Ellenben motorból többet látok, de azért ez evidensebb. Garázsokban állhattak egész télen.
2/3 anonim válasza:
mert elő bujnak mint a kis méhecskék azok a személyek akik csak ilyenkor tudnak vezetni .napsutés ragyogo idő. :) tehát vigyázat az utakon :)
3/3 anonim válasza:
Én is tapasztaltam, de engem nem zavar, olyan, mintha nem is ugyanabban a városban lennék. Eddig minden olyan szomorú hangulatú volt, most pedig mindenkinek jó kedve van, kimozdulnak az emberek, ki bringával, ki gyalog, ki motorral, ki autóval. Azért van több autó, mert most céltalanul kocsikáznak a fiatalok a városban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!