Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap vizsgázok rutinból....

Holnap vizsgázok rutinból. Mire figyeljek? Mire számíthatok? Már most izgulok. Pedig, tudom, hogy nem kéne.

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan kezeld a pedálokat, ne kapkodj.

Ismételd át magadban a műszaki részt.

2009. szept. 30. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha ennyire be vagy parázva szerintem nem árt ha van nálad egy boríték:P
2009. szept. 30. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
csak szépen finoman és magabiztosan, akkor tuti sikerülni fog:) soksikert!
2009. szept. 30. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Banyek mindenki ennyire be volt parázva,te is ne tagadd.Figyelj a záróvonalra,már nem lehet átmenni a sárgán,az oldaltávolságra a parkoló autóktól,A sebességre,irányjelzőzz mindig amikor kanyarodsz,ne kapkodj,mindig cikázzon a szemed a tükrök közt(ezt nagyon nézik)Ha nem kapkodsz akkor nem lesz semmi baj csak gondold át logikusan pl ha balra kell kanyarodni a kereszteződésben valószínű a külső sávból nem tudsz,ezért idejében sorolj be a helyes sávba.ja ha lehet mindig a külső sávban menj tudod tanuló autónak ott a helye :) csak nyugodtan nem kapkodva és rendben lesz!Írd meg holnap ,hogy sikerült!sok sikert4
2009. szept. 30. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ne parázz nagyon könnyű.. csak ha pl pont a patka mellé űlsz majd be 30cm-re.. akkor lássa rajtad az oktato hogy akarod meg nézed, meg amikor a gyorsításból tolatsz vissza akkoris.. fordulj hátra meg nézegess... vagyis érted :D lényeg hogy lássa rajtad hogy te nagyon akarod.. marmint nekem ezt tanacsolta az oktatom,,, nem mintha sz@rul vezettem volna... csak én tenyérrel kormanyoztam meg lazan csinaltam... na szoval össze irtam most sok hulyeséget.. de biztos vagyok benne hogy sikerülni fog a vizsgád.. nem egy nagy durranás.. csak ne görcsölj rá légy nyugodt figyelj oda mindenre.. sok szerencsét
2009. szept. 30. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
most rutinra megy nem?????XD
2009. szept. 30. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is holnap megyek :) Sok sikert sorstárs :)
2009. szept. 30. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:
pf elnéztem XD akkor olvasd vissza a forgalminál :)
2009. szept. 30. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindent óvatosan csinálj. Nem baj, ha nem csinálod naqyon gyorsan a dolgokat, csak ne kapkodj. Ez vonatkozik az elméletre is, ha elmondasz mindent jól, akkor rendben, de ha rákérdez valamire, akkor azért gondold meg a választ. Oktatóm szerint legtöbbször a féklámpa színét keverik össze a tolatólámpával, mert annyira egyértelmű a válasz, hogy kapásból rámondod a választ, csak hirtelen jött a kérdés, úgyhogy előfordul, hogy rossz választ adsz. Én is beleestem ebbe a hibába, szerencsére még nem a vizsgán, hanem egyszer még az órákon, mikor átismételtük az egész anyagot. És a vizsgán mikor beszéltem, közbe is vágott a vizsgabiztos, hogy "Milyen színű a tolatólámpa??".

Gyakorlati résznél a lassításnál arra figyelj nagyon, hogy egyenletes legyen a fékezés, ne fejelje le a vizsgabiztos a fejtámládat. Aztán ha tolatsz, akkor látványosan nézd a tükröket, a belső tükörbe is nézz, fontos, hogy ott találkozzon a szemetek a vizsgabiztossal, mert akkor tudja, hogy figyelsz a tükrökre tényleg.

És a legjobb az lenne, ha nem izgulnál:D Közvetlenül a vizsga előtt sétálj egy kicsit a rutinpályán, vagy mellette.

2009. szept. 30. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 19:23-as vagyok. Most értem haza, nekem sikerült! :)

Neked hogy sikerült?

2009. okt. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!