Holnap vizsgázok rutinból. Mire figyeljek? Mire számíthatok? Már most izgulok. Pedig, tudom, hogy nem kéne.
Óvatosan kezeld a pedálokat, ne kapkodj.
Ismételd át magadban a műszaki részt.
Mindent óvatosan csinálj. Nem baj, ha nem csinálod naqyon gyorsan a dolgokat, csak ne kapkodj. Ez vonatkozik az elméletre is, ha elmondasz mindent jól, akkor rendben, de ha rákérdez valamire, akkor azért gondold meg a választ. Oktatóm szerint legtöbbször a féklámpa színét keverik össze a tolatólámpával, mert annyira egyértelmű a válasz, hogy kapásból rámondod a választ, csak hirtelen jött a kérdés, úgyhogy előfordul, hogy rossz választ adsz. Én is beleestem ebbe a hibába, szerencsére még nem a vizsgán, hanem egyszer még az órákon, mikor átismételtük az egész anyagot. És a vizsgán mikor beszéltem, közbe is vágott a vizsgabiztos, hogy "Milyen színű a tolatólámpa??".
Gyakorlati résznél a lassításnál arra figyelj nagyon, hogy egyenletes legyen a fékezés, ne fejelje le a vizsgabiztos a fejtámládat. Aztán ha tolatsz, akkor látványosan nézd a tükröket, a belső tükörbe is nézz, fontos, hogy ott találkozzon a szemetek a vizsgabiztossal, mert akkor tudja, hogy figyelsz a tükrökre tényleg.
És a legjobb az lenne, ha nem izgulnál:D Közvetlenül a vizsga előtt sétálj egy kicsit a rutinpályán, vagy mellette.
Tegnap 19:23-as vagyok. Most értem haza, nekem sikerült! :)
Neked hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!