Simson hörgés, nem pörög!? /Dugattyú bejáratás bőv. Lent
Sziasztok!
Egy kicsit feldobtam a Simsonomat: új csapágyak, szimeringek, új dugattyú gyűrűkkel, új fúvókák,új gázkar,új suber ház tűvel, kondi csere meg új benzin csap. Amikor megcsináltuk az egészet elkezdtem bejáratni. első kérdés: Mennyi ideig kell bejáratni? a henger már bevan de a dugattyú nem... 2. kérdés: Beakartam állítani az alapjáratot és háát nem jól lett beletéve a suberház és kicsit (nagyon) megkarcoltam a falát.. És nem is pörög már úgy.. ez lehet baj? 3. kérdés: Amikor csutkára húzom a gázt elkezd hörögni és durrog.. elég nagyokat.. de ha csak háromnegyedig/félig húzom akkor szépen felpörög. Mi lehet a baj??? Ja igen és S51 B Simom van!
Előre is köszönöm!
henger fúrás nélkül nem dugózunk! jegyezze már meg minden tizenéves szakbarbár végre! semmit nem értél vele hogy új dugót meg gyűrűt tettél bele, sőt csak rontottál rajta! a gyűrűk és a dugó a hengerrel közvetlenül súrlódik, és mivel minden felület mikroszkópikus szinten érdes, ezért karcokat csiszol a henger falába, ahogy a henger fala is a dugattyúra és a gyűrűre, ha te új dugót meg gyűrűt teszel bele fúrás nélkül, azzal azt éred el, hogy az előző által húzott karcok mellé új karcokat húzol, de a régieket nem tünteted el, mivel nem fúrtad meg a hengert, így az égvilágon semmi értelme nem volt kicserélni...
a második kérdést nem is értem, mibe tetted te bele a súberházat? súberház maga a karbi öntvénye, azt nem tesszük be sehova... ha a súberre gondolsz akkor nyilván nem tetszett neki hogy bele eröltetted az oldalába a csavart, de nemtom hogy sikerült rosszul bele tenni, mivel ott a horony az oldalán hogy csak 1 féle irányba tudd beletenni... nehéz bármit is mondani a beállításról ha hazavágtad a súbert
Dugattyú öntött vasból???????!!!!
mutasd már meg nekem én még nem láttam olyat,pedig 12éve foglalkozom simson motorokkal, és eddig 1000-szer szedtem már szét simsont, de mindegyik dugója alu volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!