2 ütemű robogó egy helyben bejáratása lehetséges?
2 hete lett összerakva vízhűtéses robogóm, kb két liter benzint jártam ki belőle kis terhelésen.
Az lenne a kérdés, hogy muszáj e menni a motorral konkrétan, vagy megteszi az is ha egy helyben lenne járatva? És itt nem alapjáraton ketyegésre gondolok, mert az nyilván nem jó, hanem felbakkolva, fél gázas tempóban.
én is csináltam ilyent, de régen.Igaz, az léghűtéses volt... ha most kellene ugyanezt megtennem, akkor kb.1500-as fordulaton járatnám úgy, hogy egy nagy ventillátort is tennék a blokk elé, hiába vízhűtéses...
valószínű Te is tudod, hogy ez nem igazi bejáratás, de arra jó, hogy kicsit illeszkedjenek az alkatrészek.
amúgy felesleges sokat járatni, elég max két-három óra.
a kis terhelés az mi volt?
alapjáraton ketyegés, mert indulás előtt mindig melegítem egy kicsit, illetve menet közben 20-40 közötti tempó.
A dolog egyébként csak azért érdekelt, mert tuning robogóról van szó, de nincs hozzá sport kipufogóm, csak egy jobb gyári. Ami azt eredményezi, hogy ha nem forgatom, nem igazán működik jól együtt a henger és a kipufogó, olyan 5-6.000-re ha beállítanám a hajtását (görgők, rugók) ott már szépen működne, csak tartok tőle, nem e sok ez a fordulatszám még ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!