Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson bejáratás?

Simson bejáratás?

Figyelt kérdés

Meddig szoktátok bejáratni a simsont,mert most raktam össze,estébe nyúlt,de lett eredménye :)

Kapott

-új henger

-dugattyú,gyűrű,csapszeg,tűgörgő,

-kuplung(kompletten cseréltem)

-főtengely gyári maradt!

-csapágyak (SKF)

-szimering

KB hány km ig kell vele kíméletesen menni muszáj az 1000km? vagy inkább több mint 1000 legyen vagy elegendő olyan 5-600? a simson bejáratás linket nem kérem van eredeti könyve is:D abból elolvastam!

2013. márc. 12. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tutira akarod,akkor 1000km dús keverékkel,s max 40km /h nem húzatva. Aztán fokozatosan lehet kicsit jobban pörgetni.De nem szabad nagyon hajtani a szimát ha azt akarod hogy hosszu életű legyen.
2013. márc. 12. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:

nem soha nem is hajtottam ,de nem is fogom,csak mind ezek felújításra szorultak 35000 km nél !

köszönöm a választ!

2013. márc. 12. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát 35ezer azért szép egy simsontól...meg a gazdájától is :)
2013. márc. 12. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
És én vagyok a 2.gazdája mert nagyapám nekem adta 1409-km el :) ezeket én tettem már bele :) de szeretném ha még legalább enyyit kibírna!
2013. márc. 12. 22:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Pontosabban 35781km van benne
2013. márc. 12. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
a dugattyú annyira fekete volt benne hogy az valami lehetetlen,erőtlen is volt szembe széllel 50-ről visszaesett 40 alá. ha meg gebedt szegény akkor sem bírta már a szelet,így rászorult a felújítás!
2013. márc. 12. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!