Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik illatosítónak van új...

Melyik illatosítónak van új autó illata?

Figyelt kérdés
Olyan bőrüléses-műszerfalos illatra gondolok.

2013. máj. 9. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik "New Car" illatú Wunderbaum.
2013. máj. 9. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. máj. 9. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha pedig igazi bőrüléses műszerfalas illatra vágysz, akkor kend át bőrápolóval az üléseket, és műszerfal ápolóval a műanyagokat.
2013. máj. 9. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként hány év amire kimegy a kocsiból az illat? :D
2013. máj. 9. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Használj ilyet a műszerfalra: [link]

Amúgy szerintem attól függ, hogy meddig marad meg az "új szaga" a kocsinak, hogy hogyan használod. Mennyit takarítod a belsejét, használsz-e illatosítót, meg ilyenek. :D

2013. máj. 10. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Igaz :D
2013. máj. 10. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Én már első nap belefingtam, szóval nem sokáig volt új szaga :D

Viccet félretéve használatfüggő, nálam egy év múlva is érződött, bár én szeretem a vanília illatot ezért nekem vaníliás wunderbaum-o fityeg a tükrön + vaníliás műszerfal ápolóval kenegetem, így 2 évesen nem "új" illata van. :)

Egyébként az első jól mondja "new Car" wunderbaum is létezik, bár nem tudom az milyen, majd ha idősebb lesz a kocsim, akkor majd berakok egyet és nosztalgiázok ;)

2013. máj. 10. 19:58
 8/10 A kérdező kommentje:
ÉN azt szeretem amikor előző nap hőségben használom, majd amikor a garázsban a hűvösben kihül, tényleg elég hideg lesz, és másnap nem használom, majd azudtáni napon újra használom, akkor reggel rohadt jó szaga van. Mindezt hatévesen egy Opel Vectra Félbőr üléssel :D
2013. máj. 11. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Na ezt a módszert még nem próbáltam. Igaz, nekem mindig van valami tükrön fityegő, vagy szellőzőrácsra akasztott illatosítóm. Nem szeretem a nagyon erős illatokat, inkább csak az ilyen enyhe alig észrevehetőket, mint pl az új autó illat.

Hőség az lesz most rendesen, lekapcsolom a klímát, aztán kipróbálom a módszert.

7 éves Opel Astra H szintén félbőr üléssel...

2013. júl. 27. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Remélem működni fog :D Mondjuk nekem digitális klímám van nem agyon szoktam lekapcsolni , de úgy is hat :D
2013. júl. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!