Melyik illatosítónak van új autó illata?
Használj ilyet a műszerfalra: [link]
Amúgy szerintem attól függ, hogy meddig marad meg az "új szaga" a kocsinak, hogy hogyan használod. Mennyit takarítod a belsejét, használsz-e illatosítót, meg ilyenek. :D
Én már első nap belefingtam, szóval nem sokáig volt új szaga :D
Viccet félretéve használatfüggő, nálam egy év múlva is érződött, bár én szeretem a vanília illatot ezért nekem vaníliás wunderbaum-o fityeg a tükrön + vaníliás műszerfal ápolóval kenegetem, így 2 évesen nem "új" illata van. :)
Egyébként az első jól mondja "new Car" wunderbaum is létezik, bár nem tudom az milyen, majd ha idősebb lesz a kocsim, akkor majd berakok egyet és nosztalgiázok ;)
Na ezt a módszert még nem próbáltam. Igaz, nekem mindig van valami tükrön fityegő, vagy szellőzőrácsra akasztott illatosítóm. Nem szeretem a nagyon erős illatokat, inkább csak az ilyen enyhe alig észrevehetőket, mint pl az új autó illat.
Hőség az lesz most rendesen, lekapcsolom a klímát, aztán kipróbálom a módszert.
7 éves Opel Astra H szintén félbőr üléssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!