Vannak itt olyanok, akiknek előítéleteik vannak a nagy, új BMW, Audi, Lexus stb terepjárókkal járó egyénekkel szemben?
Figyelt kérdés
Miért?2013. máj. 9. 11:15
1/16 anonim válasza:
Eddig nem is tudtam, hogy az említett cégek terepjárót is gyártanak.
2/16 A kérdező kommentje:
Pedig igen.És sport autókat is.Bizony.
2013. máj. 9. 11:21
3/16 anonim válasza:
Azok nem terepjárók...A Lada Níva pl terepjáró...a Land Rover Defender terepjáró,a Hummer H1 terpjáró. A többi csak ilyen városi terepjáró,ami a szántásba ,vagy ingoványba meghal.
4/16 anonim válasza:
Ezek NEM terepjárók, csak olyan optikájuk van. Akik ilyeneket vesznek, azok csak felvágnak, mert városban értelmetlen ötlet a terepjáró, terepen meg ezek nem használhatóak.
5/16 Vizéli László válasza:
Ha van pénzük azt vesznek amit akarnak, és amit fent tudnak tartani. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Azt ítélem el ha valaki mondjuk az x5-ös BMW vel le akarna tolni az útról. Ilyenek elé szoktam néha alkalmazni a ráfékezést.
6/16 Antimod válasza:
Az előítélet veszélyes dolog. Nem tudhatod, miért vett olyan autót, amilyet. Egyáltalán az övé-e.
A vezetési stílus már más kérdés, viszont azt nem előítéletnek, hanem véleménynek hívják. Sok esetben összekapcsolódik a "beteg" vezetési stílus ezekkel a típusokkal, de korántsem mindig, ezért felesleges előítéletekkel megbélyegezni olyanokat is, akik nem szolgáltak rá.
Ilyen alapon egyébként majdnem minden kategóriában előítéleteket lehet alkotni, de felesleges állandóan ítélkezni, ha valamit meglátsz. Fárasztó is. :)
7/16 A kérdező kommentje:
városi terepjáró.miért van akkor a nevében is benne?
2013. máj. 9. 11:49
8/16 anonim válasza:
Nekem ezen kategóriával nincs negatív élményem. Amúgy ezeket SUVnak hívják, és sose vennék mert funkciótlan. a prémium gyártóknak van egy bizonyos vevőköre akik azt hiszik bármit megtehetnék, röviden barmok. Másik a mostvettem egy 110 lovas kocsit és raktam bele mélyládát mekkora király vagyok őket jobban utálom, ők azok akik falun belül 50él kikerültem. Másik az átültem a zsigából a devizára vett 4milliós szuzukiba ez aztán az autó mi béla? vigyázz rá csak 60al menj mindenhol ez a legrosszabb.
9/16 anonim válasza:
# kikerültem =kikerülnek, elírtam bocsi
10/16 anonim válasza:
Én ha egy ilyen SUV-ot vennék, azt csak a magyar utak minősége miatt tenném, talán azokkal az autókkal könnyebben és nem félve mennék a rossz utakon, hogy belemegyek egy kátyúba és leszakad az autó fél alja. De korántsem biztos, hogy ez így is lenne, lehet hogy ilyenekkel is ugyanolyan rossz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!