Lexus Rx 450h vagy Audi Q5?
Fél városi használatra. Mogyoródról Budapestre járnák vele és vissza. Az Audiból a Gázolaj / 2.0l / 125kW/ 170LE típusú. Új autó szalonból nem használt.
Hülyék akiknek jogsija sincs humor Henrikek mindenféle más autót ajánlok kíméljenek.
Ha valakinek van valamelyik a kettőből szívesen várom tapasztalatát fenntartás, szerviz stb..
Lexusról nem sokat tudok azon kívül, hogy a Toyota hibridhajtása nagyon kiforrott, és egyáltalán nem jellemző, hogy gond lenne vele. Audi belül jóval minőségibb benyomást kelt, és kevésbé "bazári", mint a Lexus.
Viszont a 2 literes VW eredetű dízeltől az ég óvjon meg, állítólag nem a megbízhatóság csimborasszója a motor, nem igazán tolerálja az átlagos magyar gázolajat, magasnyomású szivattyút nagyon szívesen leköpi, ha nem tetszik neki a nafta. Prémium gázolajjal viszont tartós marad.
Fenntartás... attól függ, hogy Pesten mennyit dugózol, jó dolog ám, hogy a Lexus olyankor tisztán elektromos hajtással gurul, de az Audiba is elérhető stop-start rendszer, úgyhogy igazából már ez sem szól a hibrid mellett.
Azt vedd, amelyik Neked jobban tetszik, mindkettő nagyon jó autó, csodálkoznék, ha bajod lenne bármelyikkel is. A Lexus feltűnőbb, az Audi jobban beleolvad a városképbe.
Q7 nem való városba... Örülök amúgy tök mást ajánlgatsz hiába írtam nem érdekel... színvonal az van...
1 esnek köszönöm nem értek annyira hozzá akkor lehet nem ez megfelelő motorfajta...
Mivel egyébként első kocsi alternatívának én is gondolkodtam egy Mazda Mx 5-ön azt nem félteném annyira :)
Mind hármat kipróbáltam amúgy nagy különbség csak hosszútávon van azért kérdeztem mivel nyilván akinek már több éve megvan az objektívebben tud nyilatkozni.
első vagyok
ha Q5, akkor szerintem valami turbós benzines, vagy ... nem szeretnék a pénztárcádban turkálni - 3 literes dízelről még rosszat nem hallottam, de ott a fogyasztás azért megugrik jócskán.
nyugodtan dönthetsz amúgy a 2 literes mellett is, de tényleg csak a drágábbik, "prémium" gázolajat szabad beletankolni. viszont akkor sokáig gondmentes társad marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!