VolksWagen, Audi, BMW, Mercedes, vagy Lexus? Indokoljátok is, hogy miért!
Én a Lexust választanám. Nem látsz 200db-ot naponta, egyedi, a felsoroltak közül a legmegbízhatóbb. Még nem lepték el a márkát a cigányok, alvilági figurák.
ui: A VW nem említhető egy napon ezekkel. Az proli autó, benne van a nevében is.
A VW tényleg nem említhető ezen márkákkal együtt (a BMW,Merc.,Audi,Lexus Prémium kategóriásak- Presztízs autók)!
Egyébként vagy Lexus vagy BMW!
(Az Audi egy felcicomázott VW)!
A Lexus-t és BMW-t (már nem a 100ezres kategóriát) csak a márkakedvelők veszik inkább!
Én ezért is választanám ezt a kettőt!
Bár +1 pont a BMW-nek ,mivel élményautókat gyárt! (Hátsókerék hajtás,"M" változat,többség modell a sportosságról szól)!
Németországban az autobahnon ez a rangsor(természetesen nem hivatalos)
1:volkswagen
2:audi
3:bmw
4:mercedes benz
5:porsche
Szóval én annyira nem nézném le a volkswagent főleg nem az audit mert egy golfnak nagyobb a presztizse mint egy 3as bmw-nek.
Én ezek közzül egy lexust választanék vagy pedig egy audi A8ast. A legfejlettebb és a legmegbízhatobb technológiával készülnek a lexusok ezen kívűl nem tömegautók. Az audit a megjelenése és a letisztult formája miatt választanám. Megbízhatóságilag nem nagy köztük az eltérés egyedül a lexus lóg ki mert messze ez a legmegbízhatóbb autómárka világviszonylatban. Ez az én saját véleményem volt de viszont ha általánosságot nézzük akkor a Mercedes Benz viszi a pálmát mert messze ö rendelkezik a legnagyobb múlttal. Nem hiába hívják az autók koronázott királyának. Bárhol is jelensz meg vele mindenhol nagy tisztelet vívsz ki vele. Bmw-vel az a probléma, hogy aki ilyennel jár automatikusan beskatulyázzák mert ez a márka közkedvelt az alvilági személyek között.
A rangsor mi alapján van??
Csak mert eladásokat számítva ,ahogy néztem a BMW áll legfelül majd jön az Audi és így tovább!
Ez milyen rangsor? Presztízs? Mert akkor pont fordítva van.
5-től 1-ig.
Hogy mi alapján van ez a rangsor ezt ne tőlem hanem a németektől kérdezd mert ők "állították fel".
Amúgy nem tudom mi köze van a presztizsnek ahoz, hogy az eladások listáját vezeti a bmw de ha te ez alapján tartod a legjobbnak akkor ez a te dolgod. De ha már eladásokról beszélünk akkor elárulnám, hogy már 1-2 évvel ezelött legyártották a 111 111 111 db volkwagent mellesleg europa legnagyobb autógyára tudtommal a toyota még ami az élen jár. Szóval az, hogy hátul kapar már csak a hü'yegyerekik közt nagy szám az autózás nem erröl szól sose erröl szolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!