Mennyi idő most megszerezni az A1 jogosítványt? Többi lent
Most akarok hozzá kezdeni május végén-nyár elején, de sok oldalt nézegettem de ott még régebbi adatok vannak fent nagyjából és nem tudom most pontosan mi hogy van.
Hány órát kell akkor levezetni? Mennyi idő még az egész kész lesz? Nekem azt mondták vagy 3 hónap mert a motor hosszú idő. Aki mostanában vizsgázott, írja már le nekem neki mi hogy volt!
A1 - Max. 125 cm3 hengerűrtartalmú motorkerékpár
Következő tanfolyam kezdődik: 2013-04-17
Vizsga várható időpontja: 2013-05-03
Beiratkozás előfeltételei:
15 és fél éves életkor (felső korhatár nincs)
Orvosi alkalmassági vélemény (iskolánk üzemorvosa rendelkezésre áll)
minimum 8 általános iskolai végzettség
Tanfolyamainkat egész évben folyamatosan indítjuk. Az elméleti szakasz 2 hét alatt elvégezhető. A foglalkozások hétköznapokon 17.00.-kor kezdődnek. Igényelhető ú.n. egyéni képzés is, ahol a konzultációk időpontjait az elméleti oktatóval személyesen lehet megbeszélni.
Gyakorlati oktatásra sikeres KRESZ vizsga után lehet jelentkezni. Minden év november 15.-től március 15.-ig a gyakorlati oktatás és vizsgáztatás szünetel. Iskolánk rendelkezik motorkerékpár szimulátorral, mellyel a téli hónapokban is gyakorolható a motorozás.
A tanfolyam ára:
Elmélet: 25.000.-Ft
Gyakorlat: 32.400.-Ft
Vizsgadíjak : 20.300.-Ft,
Elsősegélynyújtó-tanfolyam: 10.000.-Ft
Elsősegélyvizsga: 6.500.-Ft
Az elsősegélynyújtó tanfolyam és vizsga nem szükséges, ha a jelentkezőnek már van vezetői engedélye más kategóriára, és azt 1984.01.01. után szerezte.
A befizetés történhet részletben is.
Amennyiben a jelentkező elmúlt már 17 éves és rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, akkor az A1 kategóriás vezetői engedélyt jelentősen csökkentett óraszámú tanfolyam elvégzésével is meg lehet szerezni. Kresz és gyakorlati vizsgára ebben az esetben is szükség van, de az oktatás összesen 5 órát vesz igénybe ( elmélet+gyakorlat)
A teljes tanfolyami és vizsgadíj összesen csak 35.000.-Ft.
Elmélet + gyakorlat: 53.000 Ft
Kötelező gyakorlat: 16 óra (1.500 Ft/óra)
Hatóságilag egységes vizsgadíjak:
Kresz: 4.600 Ft
Járműkezelés: 4.700 Ft*
Forgalom: 11.000 Ft*
Összes vizsgadíj: 20.300 Ft.
Tanfolyam + vizsgadíjak: 73.300 Ft
Elsősegély tanfolyam:7.000 Ft
Elsősegély vizsgadíj: 6.500 Ft
Orvosi vizsgálat: 7.200 Ft
Én 2003 ban tettem nekem mondjuk elég hosszú volt mert télen még 16 sem voltam meg volt az elméleti vizsgám és várni kellet a jó időre azt hiszem márciusba keztük vagy közepe fele már nem emlékszem és 05.17. ére meg is volt a forgalmi vizsga meg minden. :)
Ez volt akkor most hogy van csak a fentieket tudtam neked ki írni meg az én multamat de gondolom azóta változott jó pár dolog! :)
Jó felkészülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!