Kinek mennyi energiájába került megszerezni a jogosítványt?
Oktatóm azt mondja hogy nekem oldalszám szerint kéne tudnom hol mi van a kresz tankönyvben és minden kanyarról, kereszteződésről rajzokat jegyzeteket knée készítenem, és szabadidőmben is járni a várost és szintén rajzolni és jegyzetelni az autókat figyelve....
Még senkitől nem hallottam hogy a jogosítvány megszerzése arról szól hogy hagyjak fel minden mással és csak erről szóljon az életem...nem hiszem hogy ez tényleg ekkora erőbefektetést igényelne...vagy oktatómnak igaza van? Nektek ez hogy volt?
Hát engem is lecseszett mindenért az oktatóm. De én minden szívatós helyet, meg amit kelletett elsőre megjegyeztem.
Mondjuk én is vettem pár pótórát, de kelletett is ahhoz hogy meglegyen a vizsgám mert az azon múlt hogy fejből tudtam hogy hol, milyen tábla lesz a fa mögött...
A-nál meg épphogy levezettem a kötelező óraszámot, de az annyira egyszerű volt hogy nagyon :)
Nekem pikk pakk alatt meg volt a tesztkönyvet magoltam be kérdésekkel és válaszokkal persze ez volt az elméleti! :)
Amikor C kategóriára mentem meg D re ott is magoltam minden..
Nekem az oktatóm azt mondta annó akinek teljesen igaza van nem a jogsi megszerzésnél tanulsz meg te vezetni hanem majd az életbe amikor te vagy és a jármű! :)
A jogsinál csak az alapot sajátitod el vagy még azt sem ha valaki tud vezetni és ugy megy oda a jogsi szerzés csak annyi hogy a hatóság elött bizonyítottad hogy te 30 percet vagy 90 percet baleset és veszélyhelyhez nélkül végig vitted a vizsgát.
De ez közel sem jelenti azt hogy tudsz vezetni mert hogy van jogsi az én oktatóm így állt az egészhez és igaza van volt 2 év balesetmentes buszozás után belátom én is hogy neki volt igaza ! :)
Szerettem oktatásra jármi mert jó oktatóim voltak, és viccelödtünk egész órán tehát jó volt jah és pótórákat nem is kelett vennem annyira rendes volt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!