Hány éves kortól lehet az új törvény szerint megszerezni a B-s azaz autóra a jogosítványt és mennyi annak az ára?
Figyelt kérdés
Annyi féle verziót hallottam, hogy 18 éves kortól lehet megcsinálni meg olyat is, hogy 21-től és már nem tudom mit higgyek el, tehát már 16 és fél éves kortól nem lehet elkezdeni majd 17 évesen megkapni a jogsit? Válaszokat előre is köszönöm.2012. okt. 11. 17:11
1/7 anonim válasza:
Minden ősszel előkerül az "azt hallottam, jövőre 18/21/26 éves kortól lehet megszerezni a B-s jogosítványt meg hogy nem is rendes jogosítvány lesz, csak próbajogsi, kell majd mellém valaki, akinek már régóta van jogosítványa" kezdetű problémakör. És ahogy minden ősszel, idén is kiderül, hogy ennek semmi valóságalapja nincs. Ennek ellenére hetente többször megkérdezik, még akkor is, mikor már legalább 15-20 kérdés szól erről, kérdésenként legalább ennyi válasszal.
2/7 anonim válasza:
99 éves kortól lehet. 196479 krajcár lesz és 78 peták.
Fekete kakast kell érte áldozni és Kiszel Tündének ajándékozni valamit a bugyi gyűjteményébe. Különben 3 évig csak trabantot vezethetsz, annak is a motor nélküli változatát.
Csatlakozom az első válaszához, ez még "alig" volt itt megkérdezve.
3/7 anonim válasza:
16,5......... 17 évesen megkapod, ennyi
4/7 anonim válasza:
Még csak nem is új az a jogszabály, 2011-es...
5/7 anonim válasza:
2. válaszoló, honnan vannak ilyen h*lye emberek? :DD
A h*lyét jó értelemben vedd :DD
6/7 anonim válasza:
A B-s jogsi KIVÉTELÉVEL mindegyikre 21 év lesz a korhatár,szóval a B-nél megmarad a 16,5.
A robógónak a korhatárát pedig 14-ről kitolják 16-re.
A nagymotort pedig 21-ről 24 év-re,bár ebben az egyben nem vagyok biztos.
De ha utána olvastál volna,már egyből okosabb lennél..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!