Jogositvanyt mas orszagba?
Tudom, hogy nem mostani a kerdes, de azert valaszolok, hatha segitek. Habar elmeletileg nem kaphatsz mas orszagban jogsit ha mar egyszer bevontak a tiedet, a gyakorlatban ez semmi gondot nem okoz.Pl en Magyarorszagon munkanelkuli hajadon vagyok allando magyar lakcimmel, kulfoldon pedig ferjezett csaladanya allando munkahellyel. En is kulfoldon csinaltam a jogsit, csak a utlevel kell hozza, es ha van ottani bejelentett lakcimed egyaltalan nem kommunikalnak a magyar hatosagokkal. Utana is minimalis lesz az eselye annak, hogy esetleg Magyarorszagon barki is felfigyel ra, kiveve persze ha ugyan azt a hibat koveted el, es ismet birosag ele kerulsz szabalysertesert vagy ittas vezetesert.Akkor viszont dragan megfizeted a csalast.
Azt, hogy a kulonbozo orszagok kormanyai nem kommunikalnak egymassal ilyen teren 10 eves ugyintezesi tapasztalat alapjan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!