Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SOS nem indul a Puch Maxim!...

Kiro113 kérdése:

SOS nem indul a Puch Maxim! Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Máma motorozgatok megyek 25 kilóméterel erre lefullad próbáltam indítgatni de nem megy haza mentem megnéztem a gyertyát hogy ad-e szikrát...adott kicsit megtisztítottam de nem megy még úgyse.Lehet hogy a karburátor mocskolódott be?Mivel amióta nálam van nem tekintettem meg a motor állapotát egy idősebb bácsitól vettem aki jó pár éve nem használta szóval gondolom nem nagyon tartották karban.Legutóbbi túrámnál mentem vele jó 50 km-et és az ucssó kilómétereknél elég lomha lett a 29-30 kilómétereknél ugrált... a túra után kb 2 nappal elővettem és észre vettem hogy nem gyorsul normálisan és nem akarta elérni a kívánt sebességet ez kb egy 5 perc motorozás után meg szünt de már akkor sem ment 41-nél többet(én ennél a motornál 40-45 kilóméterhez szoktam).Máma kicsit indítgattam mert kíváncsi voltam hogy elindul-e rúgásra eszt 3X megismételtem kb 5-6 perces szünetekkel (minden sorozatban kb 8X megismételtem)mind a 3 sorozatnál egy kicsit megszivattam.Nem tudom hogy ez számít e valamit gondoltam a biztonság kedvéért ide írom!Szóval a lényeg mentem lefulat nem indul SOS
2013. máj. 6. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!