Pgg kérdése:
Simson S51 váltókar probléma, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy vagy egy S51-es kis simom, 4 sebességes és amikor váltok felfelé, minden szépen flottul megy, na de amikor lefelé, akkor jön a probléma. Nem ugrik vissza a váltókar, így mindig vissza kell húzni lábbal, ami eléggé zavaró. Volt már valakinek ilyesfajta problémája, és tudna valaki segíteni megoldani? Remélem érthetően írtam le a dolgokat:)
A segítséget előre is köszönöm
2013. ápr. 30. 15:05
1/6 anonim válasza:
váltókar rugó, vedd le a bal oldali deknit, és már rögtön ott van a váltókar rugó, nézd meg a rugót, esetleg cseréld ki, mert el van törve, vagy gyengülve!
2/6 A kérdező kommentje:
hát azzal sajnos minden rendben:/ egyéb ötlet?
2013. máj. 1. 17:45
3/6 anonim válasza:
új a szimering? mert akkor lehetséges, hogy túl szoros, a rugó meg már túl gyenge leküzdeni
4/6 A kérdező kommentje:
hát ez egy jó kérdés, 2 év körül lehet, ha az a baj mit lehetne vele tenni?
2013. máj. 2. 14:15
5/6 anonim válasza:
leveszed a deknit, felrakod a váltókart, és megnézed úgy visszaugrik-e, ha úgy jó akkor tuti a szimering lesz, csiszold meg picit a belső élét, ahol szorítja a tengelyt, de csak apránként, mert ha sokat szedsz ki belőle engedni fogja az olajat
6/6 A kérdező kommentje:
igen azt néztem, levettem és úgy jó volt, akkor viszont a szimering lesz, remélem beválik köszönöm szépen a segítséget:)
2013. máj. 2. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!