Kiro113 kérdése:
Puch Maxi kérdés?
Figyelt kérdés
Van egy 48 cc puch maxi segéd motorom haverommal határba mentünk úgy jó 40 km és az utolsó km-eknél észre vettem hogy nagyon le lassult csupán 30-al tudtam menni vele(elég könnyű egyén vagyok volt amikor 50-el mentem vele) az volna a kérdésem hogy ebből lehet komolyabb gond mivel már nem megy annyival mint amennyivel szeretném...jó ígyis ki viszi a 40-41-et de én nála a 45-50-hez voltam hozzá szoktam lehetséges hogy egy kicsit megártott neki.amúgy 1989-es a gép és 44 000 km-van benne pöccre induló motorilag hibátlan.2013. máj. 5. 20:56
1/3 anonim válasza:
Talan nem kellene folyton teljes gazzal menni :)
2/3 anonim válasza:
Enyém is pöccre indul, régebben 60-65öt is mentem vele 100kilós létemre, valamit nagyon eltaláltak benne, de a sok használat után (erdőn-mezőn) lassan lassan az enyémből is kiment a kompresszió, de még mindig viszi az 50et, csak lassabban gyorsul és az emelkedőkel sem szimpatizál annyira.
3/3 Ferike2001 válasza:
azert lassult le a motorod mert tulsagosan megkinoztad es felforrosodott ezert meglagyult a dugattyun a gyuru es ezert nincs akkora kompresszio. egy gyuru kb 1500 ft . csereld ki es megy mint uj koraban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!