Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fapados Corsa C után milyen...

Fapados Corsa C után milyen lenne egy automata W210 dízel?

Figyelt kérdés
Se szervó, se automata váltó, se klíma, se elektromos ablak, se tempomat. Mennyire lenne furcsa ezután egy ilyen autó? Könnyű átszokni kéziről automatára? Nem fog "túl könnyen" járni a kormány (nagy sebességnél tartok tőle). Jóval nagyobb autó a w210,viszont szervós. Mennyire lehet "érezni" Corsa-ból alig látni hátra pl. Amúgy egy majdnem full extrás 5-ös Golf-on tanultam vezetni, de Golf sosem kéne, azt nem is szerettem pedig nem volt rossz gép. Esetleg milyen kocsi "való" nekem. Mindenképp valami nagyobb dízel kéne, hogy hány lóerő, vagy sportos-e, az nálam nem számít, 55 lovas Corsa után nekem minden sportos, városba azzal sincs gondom.
2013. máj. 6. 03:09
 1/2 Vizéli László ***** válasza:
A jót mindig könnyebb megszokni, mint a jóról egy gyengén felszereltet. Automata váltóval nincs tapasztalatom. A szervótól nem kell félned, nagyobb sebességnél hasonló mint amiben nincs szervó. Parkolásnál vagy kereszteződésekbe könnyebb vele manőverezni, mert nem kell 2 kézzel cibálnod a kormányt.
2013. máj. 6. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Na tegnap próbáltam egy automata w210-et, mint az álom! Soha többet manuális váltó! Visszaülni a Corsába olyan volt, mint egy időutazás, pedig a Merci 5 évvel idősebb volt
2013. máj. 20. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!