Opel corsa F hiba?
Figyelt kérdés
NEm tudom jó helyre tettem-e fel a kérdést, de hátha.
12 éves, alig használt (újonnan vett!) opel corsa C easytronic váltós autónk a mai nap F hibát írt ki, nem lehet beindítani, a váltó sem működik. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2013. ápr. 30. 12:10
2/5 anonim válasza:
Nem egyedi probléma ,házilag nem oldható meg !Keress olyan szerelőt aki komunikálni is tud az autóval ...megoldja a problémát ...
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! De igen, otthon megoldható volt a probléma! Ki kellett venni egyenként az összes biztosítékot, és visszatenni. Igaz nem szól a rádió meg ilyenek, de azokat be kell állítgatni!
2013. máj. 1. 12:02
4/5 anonim válasza:
Szia!Nekem is ugyanez a problémám.el tudnád mondani lépésről lépésre hogy hogy oldottak meg a problémát!Előre is köszi!
32L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!