Evvel a dongóval lehet jogsi nélkül menni?
2013. máj. 4. 23:06
1/10 anonim válasza:
Persze megoldható a használata jogsi nélkül is. Úgy mint ahogy sok 125ccm-es motort is használnak 50-es motorként.
De nem legálisan.
Ez 1,6kw-os, tehát SMKP-nak számít.
2/10 anonim válasza:
Ez egy bicikli. Mehetsz rajta akárhogy.
3/10 A kérdező kommentje:
Hogyan LEHETNE használni 39 cm3 azaz 300w-nak?
2013. máj. 5. 09:14
4/10 anonim válasza:
Úgy lehetne, hogy nem szólsz senkinek arról: ez bizony nem 300 W-os. Törvényes megoldás nincs rá, csak a sunnyogás marad.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha a rendőr megállít azt mondom ez 40 cm3 300w.NEM SEGÉDMOTOR nem kell jogsi.egyébként 13 évesen lehet ilyennel egyáltalán közlekedni?
2013. máj. 5. 09:25
6/10 anonim válasza:
Dondónál úgy tudom nincs ccm határ csak teljesítmény határ.
Ami 300w. Tehát ccm-ről nem kell tudnod semmit. Annyit kell mondanod hogy ez dongómotoros kerékpár, 300w-ot és ennyi.
Jó eséllyel el fogja hinni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de 13 éves vagyok nem cseszne le?
2013. máj. 5. 13:35
8/10 anonim válasza:
Ilyenem volt nekem is...ez tipikus segédmotoros kerékpár, kell hozzá a segédmotoros engedély.
Az utcán a rendőr nem áll le vitatkozni, vagy van papírod, vagy nincs.13 évesen még nem lehet segédmotort(sem) vezetni...
ez van...
egyébként jó kis gép, egyszerű mint egy barlangrajz, és nincs vele baj.
9/10 A kérdező kommentje:
de 300w alattit lehet nem?
2013. máj. 6. 17:44
10/10 anonim válasza:
Igen, hivatalosan 300W felett nem lehet .De ezt már írtam is.
Hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!