Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 köbcentis robogóval személy...

50 köbcentis robogóval személyt szállítás, bukó nélkül. Milyen bírságra számíthatok?

Figyelt kérdés

Robogóval egy barátom akartam haza vinni,de a városban elkaptak a rendőrök,Úgy hogy nem volt az illetőn bukósisak,csak rajtam.

Az alkohol szonda 0.59-et mutatott,nálam.A jogsim bent fogták.És a bíróság dönt.

Milyen bírságra számíthatok ezekért?

2013. ápr. 27. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem legalább egy 50ezer.

Lehet hogy lessz olyan opció hogy ledolgozd(én azt választanám)

Sisak nélkül vivvi utast egy rendszámnélküli motoron?Belegondoltál hogy ennyi erővel egy rikító táblát is kitehettél volna hogy büntessenek meg!

Amúgy lehet a jogsitól is eltiltanak egy időre,magyarul újra kell raknod a jogsit is ha jól tudom.

2013. ápr. 27. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A jogsid az marad is (A-B kat., amilyen van a nulltolerancia miatt).

Ezen kívül van ugye egyszer pénzbüntetés ittas vezetésért, egyszer azért, mert utast szállítottál smkp-n és egyszer azért, mert nem volt rajta bukósisak.

Én egy olyan 150K-ra tippelem alsóhangon és 1-1,5 év közötti eltiltásra.

2013. ápr. 27. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A tisztességes büntetés a halálos kimenetelű baleset lett volna. Már úgy értve, hogy a barátod koponyája loccsan szét amiért te ittál (meg amiért ő volt olyan ostoba, hogy sisak nélkül ül fel egy ittas ember mögé). Aztán ezt dolgozd fel magadban.
2013. ápr. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!