Ha sok pénzed lenne sportkocsit vagy luxusautót vennél?
Én egy masszív terepjárót, egy motort (Duke, 390ccm, valószínűleg) és egy quadot vennék a pénzből és még maradna is elég benzinre, a teperjárónak és a quadnak nem kéne újnak se lennie... Bár akkor meg kéne vennem a szomszéd telket és építeni rá garázst... A terepjáró igen nagy luxus lenne, mert igaz, hogy földutas hegyen lakunk, de a párom úgyis a kis Yarisnál maradna, amivel nem tud rendesen feljönni, mert az jobban fogyaszt. Úgyhogy csinálhatnék jogsit autóra... 3 motort nem vennék, mert így is van már egy, akit szeretek.
Bonyolult dolgok ezek.
Ha ragaszkodunk a kérdéshez... Nemtom. Nem értek egyikhez se, de mind a sportosság, mind a kényelem és megbízhatóság jó... De nem akarok száguldozni és a luxusautók fenntartási költségének se lenne értelme számomra, én csak kényelmesen akarok szórakozni. Ezért van motorom, ha kicsi és cruiser is :) De egy impresszív terepjáró meg tudja dobogtatni a szívem. A traktorok is, de azokkal mit csináljak? :D Poénos lenne egy tank is, ha már itt tartunk. Az is fel tudna jönni a házhoz és még simítana is a nyomvályúkon, megfelelő esetben. Sárban inkább rontana, bár itt már sokat nem lehet.
Na jó, én erre nem tudok rendesen válaszolni :D
ha sok pénzem lenne gondolhatnék-e csak magamra? a gazdagabbék gondolnak a szegényebbekre?
Ha sok pénzem lenne, gyorsan szétadakoznám, nehogy nálam maradjon. van elég szegény a sportkocsik és luxuskocsik miatt
Én sportkocsit VETTEM! És pontosan azért, mert a stílusa és a sajátos feelingje ezerszer jobban tetszik, mint bármi más műfajú autóé.
És ha olyan hipergazdag lennék, akkor is maradnék a sportkocsinál. Csak akkor egy jó kis gyűjteményem lenne és nem egy darab a kedvenc márkámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!