Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha sok pénzed lenne sportkocsi...

Ha sok pénzed lenne sportkocsit vagy luxusautót vennél?

Figyelt kérdés
Csupán kíváncsiságból kérdem, ki mely szegmens felé vonzódik. Személy szerint engem mindkettő kategória megfog, nem egyek, de talán a nagy luxusautók megbízhatóbbak, mint például egy Ferrari.

2013. máj. 1. 15:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a hátránya a sok pénznek, ha megtehetném akkor a luxus mellé kellene a sport alternatíva is, hiányozna a kényelmes mellől. :D
2013. máj. 1. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Én inkább terepjárót/felturbózott kistehert vennék. Minél magasabban legyen az ülés :) Persze nem sima mezei változatot, hanem egy szépen átalakítottat, bivalyerős motorral, aszfaltszaggató tengellyel.
2013. máj. 2. 00:52
 13/17 Beviz Elek ***** válasza:
Ki ìrt 3 terepjàrót?:O
2013. máj. 2. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Én egy masszív terepjárót, egy motort (Duke, 390ccm, valószínűleg) és egy quadot vennék a pénzből és még maradna is elég benzinre, a teperjárónak és a quadnak nem kéne újnak se lennie... Bár akkor meg kéne vennem a szomszéd telket és építeni rá garázst... A terepjáró igen nagy luxus lenne, mert igaz, hogy földutas hegyen lakunk, de a párom úgyis a kis Yarisnál maradna, amivel nem tud rendesen feljönni, mert az jobban fogyaszt. Úgyhogy csinálhatnék jogsit autóra... 3 motort nem vennék, mert így is van már egy, akit szeretek.

Bonyolult dolgok ezek.

Ha ragaszkodunk a kérdéshez... Nemtom. Nem értek egyikhez se, de mind a sportosság, mind a kényelem és megbízhatóság jó... De nem akarok száguldozni és a luxusautók fenntartási költségének se lenne értelme számomra, én csak kényelmesen akarok szórakozni. Ezért van motorom, ha kicsi és cruiser is :) De egy impresszív terepjáró meg tudja dobogtatni a szívem. A traktorok is, de azokkal mit csináljak? :D Poénos lenne egy tank is, ha már itt tartunk. Az is fel tudna jönni a házhoz és még simítana is a nyomvályúkon, megfelelő esetben. Sárban inkább rontana, bár itt már sokat nem lehet.

Na jó, én erre nem tudok rendesen válaszolni :D

2013. máj. 2. 11:38
 15/17 anonim válasza:

ha sok pénzem lenne gondolhatnék-e csak magamra? a gazdagabbék gondolnak a szegényebbekre?

Ha sok pénzem lenne, gyorsan szétadakoznám, nehogy nálam maradjon. van elég szegény a sportkocsik és luxuskocsik miatt

2013. máj. 2. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sportkocsit VETTEM! És pontosan azért, mert a stílusa és a sajátos feelingje ezerszer jobban tetszik, mint bármi más műfajú autóé.

És ha olyan hipergazdag lennék, akkor is maradnék a sportkocsinál. Csak akkor egy jó kis gyűjteményem lenne és nem egy darab a kedvenc márkámból.

2013. júl. 13. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy új E vagy CLA mercit. Vagy új S vagy új C... .D Lényeg hogy Daimler Crysler.
2013. aug. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!